bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Open Space «Як згуртувати фрілансерів»
02.01.2016

Громадська організація «Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій» в рамках проекту «Фріланс-майдан» оголошує конкурс на участь у Відкритому простору (Open Space) «Як згуртувати фрілансерів», який відбудеться 16-17 січня 2016 року у місті Краматорськ. 

Мета заходу – це зібрати під одним дахом досвідчених фрілансерів та початківців у цій справі, замовників з метою обговорення проблем та пошук шляхів їх вирішення, пошук шляхів згуртування фрілансерів, обмін досвідом.

Запрошуються досвідчені фрілансери, фрілансери-початківці, віддалені співробітники, які проживають у Донецькій, Луганській областях та в інших регіонах України, роботодавці, які залучають фрілансерів, представники недержавних організацій, що працюють у сфері розвитку підприємництва.

Участь у заході безкоштовна, організатори забезпечують учасників харчуванням, роздатковим матеріалом, проживанням, компенсують витрати за проїзд в обидва боки (потяг, автобус при наявності оригіналів квитків).

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням  до 11 січня 2016 року. Про результати відбору буде повідомлено 12 січня 2016 року на електронну адресу кандидата.

За додатковими питаннями та коментарями звертатися до керівника  проекту Наталі Семиволос за електронною адресою - [email protected]

Проект «Фріланс-майдан» реалізується за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Уряду Японії. 

Контакти

Коментарі

Анатолій Войтко   3030 днів тому   #  

Перше, необхідно різнобічно та гласно розвивати правосуддя, як основу розвитку. Для цього відкривати нові наукові, дослідницькі інститути на конкурентній основі, з одночасним моніторингом стану прав і свобод вбогих і бідних. Розвивати впровадження залежності розвитку великого та всякого бізнесу від становища малозахищених, їх здібності відкривати підприємства, виробництва, започатковувати надання послуг...

  •   Пiдписатися на новi
Марина Кіналь   3030 днів тому   #  

Вкажіть дату та час проведення.

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   3030 днів тому   #  

16-17 січня 2016 року у місті Краматорськ.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.