bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Англомовні кіноклуби у Ресурсному центрі для викладачів англійської мови у грудні
01.12.2015

Кіноклуб Ресурсного центру для викладачів англійської мови,  що підтримується Посольством США в Україні, запрошує старшокласників, студентів і викладачів загальноосвітніх та вищих навчальних закладів на щотижневі засідання кіноклубу. В програмі кіноклубу - перегляд фільмів англійською мовою з субтитрами (англ.мовою). Щоразу після перегляду фільму відбуватиметься його обговорення. Участь в заходах безкоштовна!

РОЗКЛАД НА ГРУДЕНЬ:

Четвер, 3 грудня, 15:00 – 18:00 -  «Клуб «Сніданок»» («TheBreakfastClub») (1985) (97 хв.) з англійськими субтитрами.

П’ятеро старшокласників, «дивачка», «спортсмен», «хуліган», «мозок» і «принцеса», покарані адміністрацією школи, і тому повинні провести суботу у шкільній бібліотеці. Раніше вони не мали нічого спільного між собою, але все змінюється, коли вони опиняються в один час в одному місці.

«Клуб «Сніданок»» неодноразово визнавався одним з найкращих молодіжних фільмів усіх часів.

Четвер, 10 грудня, 15:00 – 18:00 -  «Інтерстеллар» («Interstellar») (2014) (169 хв.) з англійськими субтитрами. 

«Інтерстеллар» - це грандіозна науково-популярна стрічка про Землю, яка ось-ось загине, політ у космос і паралельні виміри. Головний герой фільму, колишній льотчик-випробувач Купер, живе на фермі зі своєю сім’єю, допоки професор Бренд з агентства NASA не пропонує йому стати пілотом космічного експериментального корабля, перед екіпажем якого стоїть завдання знайти придатну для життя планету.

«Інтерстеллар» отримав премію «Оскар» за найкращі візуальні ефекти.

Четвер, 17 грудня, 15:00 – 18:00 -  «Вогнетривкий» («Fireproof») (2008) (122 хв.) з англійськими субтитрами.

Пожежник Калеб Голт  намагається врятувати свій шлюб за допомогою 40-денного експерименту “Наважся на любов”.

«Вогнетривкий» отримав низку нагород від християнських організацій, у тому числі нагороду за «Найкращий фільм» в 2009 році на незалежному фестивалі християнських фільмів в Сан-Антоніо.

Четвер, 24 грудня – 18:00 -  «Крамничка за рогом» («The Shop Around the Corner») (1940) (99 хв.) з англійськими субтитрами.

Головні герої класичної різдвяної романтичної комедії «Крамничка за рогом», працівники подарункової крамнички Клара і Альфред, не ладнають між собою, не підозрюючи, що вже закохані одне в одного через анонімне листування.

У 1999 році стрічка «Крамничка за рогом» увійшла до Національного реєстру фільмів США як видатна за своїми історичними і естетичними якостями.

*** 

Засідання кіноклубу  відбудуться в приміщенні  Ресурсного Центру за адресою: Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

Для участі у заходах зареєструйтесь, будь ласка, по телефонам: (044) 425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.