bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обговорення: Місцеві вибори. Новий план старої гри
17.10.2015

Чого очікувати громадянам від місцевих виборів? Які основні тенденції громадської думки та настроїв українців щодо місцевих виборів 25 жовтня? Які переваги та недоліки нового закону про місцеві вибори? Яка ситуація з Державним реєстром виборців та списками? Про проблеми голосування внутрішньо переміщених осіб - про це та багато іншого будемо говорити з експертами Міжнародного республіканського інституту (МРІ) 21 жовтня о 17:00 в Американському домі.

Під час обговорення представники МРІ презентують результати останнього загальнонаціонального опитування громадської думки, поведеного за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у вересні 2015 р. в усіх підконтрольних Україні регіонах з довибіркою у Закарпатській області. 

В ході зустрічі представники МРІ га групи «Рейтинг», української соціологічної компанії, з якою МРІ разом здійснював це опитування, візьмуть участь в обговоренні та дадуть відповіді на запитання. 

Ключові спікери:

Олександр Солонтай - експерт, керівник програми практичної політики в Інституті політичної освіти.
Андрій Карташов – директор Центру підтримки громадських ініціатив.
Борис Руснак – заслужений юрист України, експерт з питань державного будівництва, місцевого самоврядування та виборчого права.
Ігор Тищенко – експерт з опитувань, соціологічна група «Рейтинг».
Ліпецький В’ячеслав – представник МРІ в Україні. 

Подія буде стрімитись в інтернеті. Питання прийматимуться і від онлайн-аудиторії. Для того, щоб долучитися до події в режимі вебінару, натисніть на посилання http://bit.ly/1MkcdZM за 30 хвилин до початку події і слідкуйте за вказівками на екрані.

Покрокова інструкція “Як приєднатися до вебінару” -http://bit.ly/1LTXDaz 

Вхід вільний. Щоб потрапити у будівлю Американського дому, при собі обов’язково мати паспорт чи посвідчення водія.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.