bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації Херсонщини запропонували громадянам Херсону святкові заходи до Дня Європи
21.05.2009

ХОМГО Молодіжний центр регіонального розвитку, ХММГО Євроклуб ХДУ, ЦМІ «Тотем» та Євроклуб ХНТУ в рамках проекту «Знання про Європу: Молодь як ініціатор змін» міжнародного Фонду «Відродження» та за інформаційної підтримки представництва Європейської комісії в Україні пропонують мешканцям обласного центру святкові заходи з нагоди відзначення Дня Європи.

23 травня у парку ім. Леніна, біля дуба о 16.00 розпочнуться розважальні заходи для дітей та дорослих. Участь можуть взяти усі бажаючі. В рамках заходів заплановано: «Стіна побажань» Початок роботи 16.15 вул. Суворова, біля ЗОШ №16 Частина рекламного щита або стіни на рівні людського зросту обклеюється фліп-чартами.

На утвореній білій поверхні бажаючі мають можливість залишити своє побажання Україні на шляху до ЄС, висловити свою думку з приводу євроінтеграції України, привітати громадян міста з Днем Європи. Вздовж вулиці розташовані волонтери, що запрошують перехожих прийняти участь в акції, залишити свій слід на стіні побажань.

Квест «Херсон - європейське місто»

Реєстрації 16.15-16.30 парк ім. Леніна, біля дуба Аматорське спортивно-інтелектуальне змагання, основою якого є послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань командами (10 команд, по 5 чоловік у кожній).

Під час гри команди вирішують логічні завдання, здійснюють пошук на місцевості, будують оптимальні маршрути переміщення, шукають оригінальні рішення і підказки. Після завершення чергового завдання команди переходять до виконання наступного.

Завдання та місця пошуку пов’язані з європейською тематикою. Кожну команду супроводжує волонтер-спостерігач, який слідкує за правильністю виконання завдань та фіксує процес пересування гравців. Перемагає команда, що виконала всі завдання швидше за інших. Конкурс дитячого малюнку на асфальті «Україна - ЄС очима дітей Херсонщини».

З 16.15 парк ім. Леніна, біля дуба наймолодші мешканці міста зможуть висловити своє бачення спільного майбутнього України та Європи у творчій формі.

Робота наметів

16.00-19.00 парк ім. Леніна, біля дуба «Just dance» Намет-майстерня з навчання елементам відомих європейських танців.

«Body Art» Намет-майстерня з нанесення на шкіру кольоровими фарбами сюжетних малюнків на європейську тематику (зображення прапорів, гербів та іншої символіки).

«Euro Foto» На фоні стенду з зображенням українського та європейських прапорів та символіки бажаючі мають змогу зробити фотографію на згадку про святкування Дня Європи в Херсоні.

Флешмоб

Заздалегідь спланована масова акція, організована через Інтернет або інші сучасні засоби комунікації, у якій велика кількість людей раптово збирається у громадському місці, протягом декількох хвилин виконує заздалегідь оговорені дії (сценарій), і потім швидко розходяться.

Крім того:

  • Виступи колективів національних меншин області
  • Шоу від байкерів на центральних вулицях міста
  • Вікторини, конкурси та призи
  • Рольові ігри
  • Євро бінго

Контакти

Коментарі

Мроз Людмила Миколаївна   5286 днів тому   #  

Максим, це чудова задумка! Наша делегація Березнегуватський селищний благодійний фонд "Берегиня" охоче би прийняла участь у святкуванні дня Європи та багато б чому б навчилась. Запросіть нас будь-ласка! Дякую,Людмила. моб.0965608982

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.