bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: різноманітні фестивалі музики, велоспорту та їжі, вистави, Дні і Ночі в музеї
15.05.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Львові. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!

Київ

15-17 травня 2015 року – «Міське Свято Їжі 2.0» на арт-заводі «Платформа» відкриє свої двері на цілих три дні. Фестиваль представить мікс напрямків із їжі виїзних ресторанів, вуличної їжі, зони майстер-класів від відомих шеф-кухарів, лекторію, дегустацій і розваг для всієї родини.

Читати більше...

15-17 травня 2015 року – Фестиваль традиційних культур ЕтноЄвропа. 200 майстрів із України та країн світу представлятимуть ремесла і їхні традиційні технології, відкриваючи таємниці створення справжніх художніх рукотворних шедеврів. Серед гостей фестивалю представники таких країн, як Франція, Греція, Білорусь, Литва, Грузія, Узбекистан, Туреччина та інші.

Читати більше...

16 травня 2015 року – Всесвітній день громадської дії 2015 в Україні. Його ініціатором є Всесвітній альянс за громадську участь CIVICUS, в Україні ж акцію реалізовуватиме Ресурсний центр ГУРТ за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва. В публічних місцях 10 обласних центрів активісти й волонтери запитуватимуть людей, чи вільні вони говорити, організовуватися та діяти в Україні.

Читати більше…

16-17 травня 2015 року – «Таки-Да Фест» (Дні Одеси у Києві). Розважальний комплекс Olmeca Plage перетвориться на гучну і барвисту Одесу. Жителям і гостям Києва випаде унікальна можливість перейнятися колоритом Південної Пальміри, захопитися різноплановістю талантів її жителів і зрозуміти, за що її по праву називають «Перлина біля моря».

Читати більше...

16-17 травня 2015 року – Дитячий фестиваль радості JoyFest. У Київській фортеці відбудеться Перший фестиваль дитячих народних театрів JoyFest. Діти. На гостей фестивалю чекають: вистави від дитячих театральних колективів, дитячі спектаклі (грають дорослі для діток), безкоштовні майстер-класи з акторської майстерності від педагогів провідних театральних студій Києва, творчі майстер-класи, розваги (катання на поні, вистави під відкритим небом , фото та ігри з аніматорами, розпис хною, аквагрим), невеликий корисний і смачний фуд-корт.

Читати більше...

17 травня 2015 року – «Благофест» у парку Шевченка. В Києві відбудеться 5-й ювілейний благодійний фестиваль, який об'єднав кращих столичних кондитерів, пекарів, майстрів хенд-мейд і просто талановитих, добрих і небайдужих людей.

Читати більше...

Львів

15 травня 2015 року – Фестиваль нової української музики #SVOЇ. Головна мета фестивалю #SVOЇ – відкриття нових яскравих імен на українській сцені. Учасниками музичного марафону будуть групи та виконавці у найрізноманітніших жанрах: від року, поп-року та інді до джазу, етно, електроніки й інших стилів. Головні критерії отримання перепустки у спільноту #SVOЇ-х – новий, цікавий та якісний музичний продукт та українська «прописка».

Читати більше...

15 травня 2015 року – X Ювілейний міжнародний фестиваль особливих театрів «У старому кіно». У Львові після чотирьох років паузи відновлюється проведення фестивалю для людей із особливими потребами.

Читати більше...

16 травня 2015 року – Презентація книги Ігоря Зарудка «Якщо твій янгол Йосипівна». Ігор Зарудко – український поет, прозаїк, культурний діяч. Народився у Харкові. Учасник багатьох регіональних, міжнародних фестивалів і семінарів, переможець всеукраїнського конкурсу поезії «Молоде вино». У 2014 році висунутий на премію TOYP (у галузі культури). Організатор всеукраїнських та міжнародних фестивалів.

Читати більше...

16 травня 2015 року – Фортепіанний концерт «Казкові мотиви». Запрошуємо поринути у світ казкових та фантастичних музичних образів, створених французькими та норвезькими композиторами ХІХ століття. Композиції звучатимуть у виконанні фортепіанного дуету Світлани Позднишевої та Ірини Чулинди.

Читати більше...

16-17 травня 2015 року – Фестиваль «ВелоПарк».  Перший велофестиваль «ВелоПарк» покликаний об’єднати всіх небайдужих до велоспорту – спортсменів, любителів активного способу життя, глядачів та вболівальників, а також музикантів і кулінарів.

Читати більше...

16-17 травня 2015 року – Дні і Ночі в музеї. Традиційно Державний природознавчий музей НАН України запрошує всіх львів’ян та гостей міста відсвяткувати Міжнародний день музеїв і Європейську ніч музеїв. Цього року ми долучаємося також до Днів науки та Міжнародного дня рослин, тому обіцяємо насичену і різноманітну програму.

Читати більше...

Аудіо-версію матеріалу слухайте на ГУРТрадіо

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.