bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європейська п`ятниця відкритих дискусій
15.05.2009

15 травня 2009 року в Харкові в рамцях Українсько-польсько-німецького проекту “Євроавтобус-2" відбудеться "Європейська п`ятниця відкритих дискусій", під час якої харківська молодь матиме можливість обговорити з громадськими активістами з Польщі та Німеччини актуальні проблеми європейської інтеграції України

Другий рік поспіль "Євроавтобус", пасажирами якого є 15 молодих людей з Німеччини, Польщі та України, протягом двох тижнів подорожує Україною, відвідуючи великі та малі міста і села України.

Під час зупинок відбуваються неформальні дискусії, вікторини на тему євроінтеграції України, наметові містечка, дебати, тренінги, семінари, покликані познайомити українців з засадами діяльності ЄС та життям молоді в країнах ЄС.

Перша зупинка "Євроавтобусу - 2" на Харківщини - 14 травня у Люботині. 15 травня - у Харкові відбудеться «Європейська п'ятниця відкритих дискусій», що лаштується за європейським стилем: під час першої панельної дискусії молодь з Німеччини та Польщі поділиться досвідом щодо євроінтеграції їх країн, розкаже про двосторонні можливості для молодів, друга панель надасть можливість представникам громадських організацій, державним службовцям, депутатам обговорити проблеми, які існують як в Європейському Союзі,так і в Україні, що стоять на шляху до євроінтеграції України.

Наступні зупинки "Євроавтобусу-2" на Харківщині - 18 травня - Золочів, 19 травня - Лозова.

У Харкові "Європейська п`ятниця відкритих дискусій" проходитиме у п`ятницю, 15 травня, в актовій залі Держпрому, 1-й під’їзд, 2-й поверх, з 11-ї до 17-ї години.
Запрошуються всі бажаючі.

Більш детальна програма панельних дискусій

Учасники заходів отримають роздаткові матеріали відповідно до тем панельних дискусій.

Детальніше про проект

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.