bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-брифінг: ПРООН співфінансує створення робочих місць
20.03.2015

ПРООН допоможе у створенні робочих місць для переміщених осіб

Програма розвитку ООН в Україні (ПРООН) та вільний простір «MediaHub» запрошують представників ЗМІ на прес-брифінг з теми «ПРООН допоможе у створенні робочих місць для переміщених осіб».

Коли: 25 березня (середа) 2015 року о 10:00 (реєстрація о 10:00, початок о 10:30).

Де: приміщення MediaHub (м. Київ, вул. Суворова 4/6, ст. м. “Арсенальна”, прохід з вул. Суворова між «Сільпо» та «Good Bar»).

Програма розвитку ООН в Україні до 9 квітня 2015 року приймає заявки від місцевих органів влади, підприємств, організацій та установ всіх форм власності та господарювання щодо створення робочих місць для внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО) на умовах співфінансування. Пропозиції можуть стосуватися створення як тимчасових, так і постійних робочих місць.

Під час прес-брифінгу представники ПРООН в Україні розкажуть детально про умови пропозицій підтримки створенняробочих місць, територіальне охоплення, загальний кошторис, а також про плани ПРООН щодо зайнятості переміщених осіб.

У прес-брифінгу візьме участь Заступник Постійного представника ПРООН в Україні – пані Ініта Пауловіча.

Конкурс проводиться ПРООН в межах проектів «Оперативне реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» та «Економічне та соціальне відновлення Донбасу», що впроваджуються за підтримки Уряду Японії.

Акредитація:для отримання  акредитації  та додаткової інформації прохання звертатися до Євгена Зеленка, Координатора зв’язків з громадськістю  ПРООН в Україні, за електронною адресою: yevgeniy.zelenko@undp.org або за телефоном  +38-(044)-253-9363.

Також можлива участь у брифінгу за журналістським посвідченням на місці. 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.