bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Німецька вечірка DE-Party
14.05.2009

Представництво Європейської Комісії разом з обласними та міськими адміністраціями організовує святкування Дня Європи у Тернополі та Кривому Розі.

Вперше в Тернополі 24 травня 2009 року в рамках Днів Європи в Україні відбудеться вечірка в німецькому стилі - DE Party, яка буде проходити в готельному оздоровчо-розважальному комплексі “АЛІГАТОР”, початок о 22.00.

Мета заходу – популяризування німецької культуру, інформування учасників про різні аспекти німецької культури, формування толерантного ставлення до всіх національностей.

DE-Party - це багато пива, сучасна німецька музика, цікаві та пізнавальні конкурси, хороший настрій і безліч позитивних емоцій.

Організовує - ТММГО “Німецька молодь”. Партнери - ТОМГО “Батьківщина молода”, Телекомпанія TV 4, Чумацький шлях, “АЛІГАТОР”. За підтримки посольства ФРН в Україні.

Контакти

Коментарі

Тимчук Тарас    5614 днів тому   #  

"DE-Party - це багато пива, сучасна німецька музика, цікаві та пізнавальні конкурси, хороший настрій і безліч позитивних емоцій." так от на що йдуть кошти платників податків Європейського Союзу :)))

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.