bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Святкуймо Дні Європи в Луцьку!
06.05.2009

Вже декілька років поспіль протягом травня за ініціативою Луцької міської ради, ЦГМОВ «Наша Справа» та Центру європейської інформації у місті відбуваються культурно-масові заходи до Днів Європи.

Протягом цілого місяця у мешканців Луцька буде чудова можливість відчути себе справжніми європейцями та дізнатися більше про життя Європейського Союзу та його країн-учасниць. Що чекає лучан та гостей міста цього травня? Кожної суботи відбуватиметься показ європейських стрічок у центрі «Диво».

Під час таких показів лучани матимуть можливість ближче познайомитися з європейським кінематографом. Волонтери молодіжної громадської організації «Наша Справа» доклали всіх зусиль, аби підібрати цікаві фільми та задовільнити інтереси найвибагливіших кіноманів.

Хочете дізнатися багато нового та цікавого про життя Європейського Союзу? Пізнавайте Європу разом з рубрикою «Відкрий Європу» на хвилях радіо «Луцьк» та отримуйте приємні подарунки, давши відповідь на запитання вікторини. Але найцікавіші події заплановані на 23-24 травня. Саме в ці дні відбудеться другий фестиваль традицій та звичаїв країн-членів Європейського Союзу «Євробачення», який викликав неабиякий інтерес мешканців Луцька минулого року.

Жителі міста зможуть покуштувати традиційні європейські страви та напої під час виставки-ярмарку у центрі Луцька, школярі продемонструють свої знання про Європейський Союз на вже традиційній євроолімпіаді. Любителі музики обов’язково скористаються можливістю відвідати джаз-фольк фестиваль «Музичні діалоги 2009», який буде відбуватися у стінах замку Любарта — одному з найгарніших українських пам’ятників архітектури. І це ще не все. Знайдеться чим зацікавити і спортсменів.

23-24 травня відбудеться міжнародний захід «Велофорум — Луцьк – 2009». Отже, готуйте велосипеди! Крім того, для любителів інноваційного та креативного, 24 травня організовується «фотовиставка у русі» під назвою «Європейська панорама». Волонтери молодіжної організації «Наша Справа» здивують мешканців міста незвичайним походом у центрі міста, демонструючи цікаві фотоматеріали на європейську тематику. А ті, хто люблять ділитися своїми ідеями з іншими, обов’язково залишать на згадку декілька рядків на стіні листів з думками лучан щодо бачення України в ЄС.

І ще один приємний сюрприз: 23-24 травня Луцьком курсуватиме громадський транспорт, прикрашений символікою Європейського Союзу. Отже, залишайте свої автівки та не пропустіть можливість прокататися у справжньому європейському автобусі!

Ласкаво просимо до святкувань Днів Європи в Луцьку - 2009!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.