bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Львів’ян запрошують на благодійний «Гаражний розпродаж»
18.11.2014

Львівське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» проводить благодійний «Гаражний розпродаж», ціллю якого є збір коштів на потреби ВІЛ-позитивних дітей у Львові. 

Також, не забуваючи про тяжку ситуацію в  нашій державі, вважаємо за необхідне 10 % від зібраних коштів віддати на потреби українських воїнів.  

Протягом акції ми зберемо цікаві книги (нові/вживані), роботи львівських художників, фотографів, аксесуари для дому, хенд-мейд вироби, спортивний інвентар, старі пластинки тощо, а  протягом благодійного аукціону кожен бажаючий зможе придбати всі ці речі за символічними цінами, тим самим долучитися до збору коштів  на потреби ВІЛ-позитивних дітей Львова. Протягом Акції будуть відбуватися майстер-класи для дітей та їхніх батьків, діятиме благодійний ярмарок, де учасники зможуть за символічні кошти придбати солодощі, домашню випічку, випити запашної кави, а наприкінці насолодитися виступами львівських музичних гуртів.

Всі зібрані в цей день кошти будуть використані на потреби ВІЛ-позитивних дітей: закупівля життєво необхідних ліків, медичного обладнання, проведення діагностики тощо. 10 % із зібраної суми підуть на потреби військових. Детальний звіт про використання грошей оприлюднимо на нашій сторінці Facebook протягом двох тижнів після заходу.

Місце проведення: м. Львів, вул. Мулярська 2А(приміщення Першої Львівської медіатеки).

Час проведення: 12-18 год.

Контакти

  • Оля
  •  +380973628961

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.