bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розпочато реєстрацію учасників IV Національного конгресу «Благодійна Україна»
29.11.2013

Асоціація благодійників України розпочала реєстрацію учасників IV Національного конгресу «Благодійна Україна» «Благодійність в Україні: тенденції, виклики та перспективи».

Конгрес відбудеться 18 грудня 2013 року в Києві у молодіжній залі Міського Будинку вчителя (вул. Володимирська, 57). Його організовує Асоціація благодійників України, співорганізатори – Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу» і Благодійний фонд Костянтина Кондакова. Цього року організатори пропонують запрошеним спікерам і всім бажаючим порозмірковувати на тему «Благодійність в Україні: тенденції, виклики та перспективи».

Починаючи з 2012 року, конгрес «Благодійна Україна» проходить у форматі професійного інтерактивного спілкування (за типом ТЕДх) з авторитетними особистостями у сфері благодійності, суспільних комунікацій, медіа. Спікери та учасники конгресу обговорюють існуючі в благодійному середовищі тренди, окреслюють конкретні проблеми, механізми впровадження інноваційних ідей, інструментів та технологій, знайомляться із практикою реалізації в Україні успішних благодійних програм, проектів та ініціатив.

Організатори запросили до виступу більше 10 спікерів. Прогнозується, що у конгресі візьмуть участь близько 120 чоловік – члени Асоціації благодійників, представники національних та регіональних благодійних фондів (організацій), викладачі, студенти факультетів соціальної роботи київських вишів, журналісти.

Участь у конгресі безкоштовна, за умови попередньої реєстрації. Реєстрація триває до 18:00 17 грудня 2013 року за телефонами (044) 537-12-80, (067) 495-54-27, e-mail: [email protected], [email protected].

Докладна інформація та перелік спікерів, які дали згоду виступити перед учасниками конгресу, – за посиланням.

Запрошуємо усіх бажаючих!

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.