bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий-стіл на тему: “Незалежний громадський моніторинг Бюджету Львівщини”
25.11.2013

3 грудня 2013 (вівторок) у м. Львові в рамках проекту «Громадський моніторинг місцевих бюджетів Львівської області» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», відбудеться круглий-стіл на тему: «Незалежний громадський моніторинг Бюджету Львівщини 2013: проблеми та перспективи».

На круглому столі передбачається заслухати доповіді експертів щодо основних проблем та недоліків формування доходів бюджетів міст Львівщини, оцінювання ефективності і результативності використання їх фінансового ресурсу, обговорити з учасниками питання забезпечення прозорості бюджетного процесу на місцевому та регіональному рівнях, активізації залучення громадськості до моніторингу формування і виконання місцевих бюджетів, можливостей поширення в Україні європейського досвіду громадського бюджетування.

Головною метою круглого столу є проведення громадського обговорення та формування пакету пропозицій органам управління місцевого та регіонального рівня щодо актуальних проблем формування, виконання та звітування у сфері бюджетного процесу міст Львівщини, застосування програмно-цільового методу бюджетування та усунення його недоліків, а також налагодження взаємодії між органами влади, місцевого самоврядування та територіальними громадами задля підвищення ефективності управління фінансовим ресурсом.

Для участі у круглому столі запрошуються представники громадських організацій та експерти з питань формування та виконання місцевих бюджетів з провідних вищих навчальних закладів та наукових інституцій Львівського області.

Для участі у круглому столі потрібно заповнити реєстраційну форму:

http://goo.gl/Zodlrv

Зареєстрованим учасникам буде повідомлено місце круглого столу.

Участь у заході безкоштовна. 

Проект не покриває транспортні видатки учасників.

Додткова інформація про проект на блозі проекту: www.lvivbudget.blogspot.com/

 

Контакти

  • 0506720762 Іван

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.