bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація новоствореної он-лайн системи навчання членів виборчих комісій
05.07.2013

9 липня 2013 року Координатор проектів ОБСЄ в Україні у співпраці з Центральною виборчою комісією України та за організаційної підтримки ДОО ВГО «Комітет виборців України» проведе в Донецьку презентацію новоствореної он-лайн системи навчання членів виборчих комісій.  

Під час заходу керівний склад територіальних та окружних виборчих комісій, представники місцевих осередків політичних партій, громадських  організацій та ЗМІ, експерти з питань виборів  зможуть ознайомитися з можливостями ресурсу, який наразі спрямований на підготовку працівників виборчкомів з проведення виборів народних депутатів України, а в перспективі може використовуватися для проведення навчання на будь-яких виборах в Україні.

Презентація розпочнеться  о 10:30  за адресою: м. Донецьк, : пр. Панфілова, 86а, конференц-зал готелю «Reikartz». Початок реєстрації - о 10:00. Зацікавлених працівників ЗМІ прохання повідомити про свою участь пані Катерині Мавроді-Місюра за телефоном: 050-368-60-74.

Цей захід проходить в рамках проекту «Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців». Проект  реалізується Координатором проектів ОБСЄ в Україні на запит Центральної виборчої комісії за підтримки Канадського агентства міжнародного розвитку і Міністерства закордонних справ Норвегії.  

Контакти

  • Катерина Мавроді-Місюра

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.