bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Білгород-Дністровський: Форум активних громадян
27.01.2020

Міжнародний Республіканський Інститут (МРІ) в Україні запорошує на Форум активних громадян, який відбудеться в м. Білгород-Дністровський 6 лютого 2020 р. о 13:30 в бібліотеці ім. Пушкіна (вул. Перемоги 3А).

Форум активних громадян – це можливість для міської влади та громадськості зустрітися та обговорити важливі питання розвитку міста та вектори співпраці. На Форум запрошуються представники Білгород-Дністровської міської ради, громадські активісти, представники політичних партій та всі ті, хто турбується про майбутнє свого міста.

Реєстрація на захід та вітальна кава розпочнуться о 13:30 годині. Відкриє захід о 14:00 секретар Білгород-Дністровської міської ради, в.о. міського голови Білгорода-Дністровського Віктор Грозов. Після вітальної промови відбудеться презентація виконавчого директора Асоціації міст України Олександра Слобожана «Інструменти взаємодії громадськості з органами місцевого самоврядування». Також відбудеться панельна дискусія на тему «Міський розвиток та участь громади у ньому», в якій візьмуть участь:

  • Олександр Солонтай, експерт з місцевого розвитку
  • Юлія Сабатюк, голова правління Асоціації ОСББ «Лучани», експертка з ОСББ
  • Ольга Омельчук, експертка з місцевого розвитку, голова міста Нетішин (2010-2014)

Модератор заходу – Андрій Саук, голова ОСББ і засновник «Школи ефективного ОСББ».

Після панельної дискусії спеціаліст з проведення досліджень Віталій Шарлай презентує муніципальне опитування Міжнародного Республіканського Інституту, яке проводилося в Білгород-Дністровську в 2019 році.

У фінальній частині форуму Юлія Федорова, депутатка Білгород-Дністровської міської ради, виступить з презентацією «Електронне врядування в Білгород-Дністровській міській раді. Поточний стан та плани на майбутнє». Закриття форуму відбудеться о 18:00 годині, після чого гості зможуть поспілкуватися зі спікерами за кавою.

Форум активних громадян є безкоштовним та відкритим для громадськості. Реєстрація на захід: https://bit.ly/2TWGZSX

 Форум активних громадян буде організовано Міжнародним Республіканським Інститутом (МРІ) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.