bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадська префектура для ефективних місцевих бюджетів (Миколаїв)
09.07.2019

25-26 липня 2019 р. у м. Миколаєві відбудеться регіональна конференція з питань становлення громадської префектури як нового сервісу громадськості як представників прав та інтересів мешканців при прийнятті рішень влади.

Географія учасників: Миколаївська та Херсонська області (міста, селища, ОТГ).

Завдання конференції: 

  • Узагальнення успішних практик громадського впливу на ефективність витрат місцевих бюджетів при реалізації власних повноважень органів місцевого самоврядування Миколаївщини та Херсонщини зокрема, місцеві дороги, зелені насадження, благоустрій, енергозбереження, освіта;
  • Узагальнення методик аналітичної діяльності, дієвих інструментів/механізмів просуваннях рекомендацій та технологій залучення ресурсів;
  • Налагодження конструктивного діалогу з представниками місцевого самоврядування Миколаївської та Херсонської областей щодо висновків та рекомендацій громадських аудитів;
  • Мережування «громадських префектів» у місцеві/регіональні коаліції «Громадська префектура у N місті/ області». Зокрема, формування спільного бачення і напрямків діяльності та напрацювання інструментарію та діяльності та його ресурсного забезпечення. 

ЗАПРОШУЄМО: лідерів громадських об’єднань чи органів самоорганізації населення; менеджерів міжнародних проектів у сфері децентралізації; науковців; експертів; представникив органів державної влади чи місцевого самоврядування, з Миколаївської, Херсонської областей.

Конференція проходитиме у форматі панельних дискусій та круглого столу. 

Проект програми

За круглим столом в рамках конференції будуть обговорені відповідні результати громадських аудитів у 8-ми громадах Миколаївської та Херсонської області

Організатори забезпечують харчування учасників конференції у період її проведення, відшкодовують витрати на проїзд в межах вартості квитків на потяг (купе або 2 клас в поїздах Інтерсіті) чи автобус.

Список учасників та остаточна програма конференції з темами выступив формуються на основі заявок, що містять анкету потенційного учасника та мотиваційний лист (не більше 1 сторінки).

Заявки на участь у конференції приймаються  до  12-00 19 липня 2019 року (включно) за адресою [email protected]  

Учасники, що пройшли конкурс, отримають підтвердження з програмою конференції до 22 липня (включно).

У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся Олена Вартанян на адресу [email protected] або за телефоном +38 0512 47-38-79.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та коаліції «Миколаївська регіональна платформа реформ» (МРПР)

_______________________________________________________________

Конференція відбудеться в рамках Проекту «Громадська префектура для ефективних місцевих бюджетів»,який реалізує ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ) за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні в рамках діяльності коаліції «Миколаївська регіональна платформа реформ» (МРПР) .

Контакти

  • 47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.