bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Голобах обговорять проект освітньої стратегії
31.05.2019

В понеділок, 3 червня, о 10.00 в залі засідань Голобської селищної ради відбудеться обговорення проекту освітньої стратегії та завдань до неї.

Новоприйнятий Закон України «Про освіту» ставить нові завдання перед місцевими органами самоврядування та освітніми колективами. Процеси реформування освіти продовжують невпинно йти паралельно з процесами децентралізації. Саме тому важливо збудувати довгострокове бачення розвитку освіти, яке буде викладене в даній стратегії розвитку освіти Голобської громади.

Членами комітету з розробки освітньої стратегії Голобської ОТГ у супроводі експерта з освіти Волинського інститут прав Сергія Пазюка розроблено проект цього документу. Наступний крок – обговорення розробленої освітньої стратегії.

До участі в заході запрошуються члени  стратегічного комітету, освітяни, депутати, активісти, представники селищної ради.

Адреса: Волинська область. смт Голоби, вул. Ковельська 1.

Захід відбувся в рамках реалізації проекту Забезпечення експертної підтримки впровадження Стратегії розвитку Голобської ОТГ, що реалізується Волинським Інститутом Права за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

  • Дмитро Безвербний - 063 413 60 45

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.