bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пріоритети реформ в Україні: що думає Одеса?
07.05.2019

13 травня з 13:00 до 16:00 в Одесі відбудеться регіональне обговорення проектів Принципів пріоритетних реформ в Україні від громадянського суспільства («Принципів Торонто») та галузевих бріфів, що їх супроводжують.

Дискусія стосуватиметься проекту Принципів пріоритетних реформ в Україні від громадянського суспільства, а також наступних галузей: захист і розвиток громадянського суспільства, антикорупційна реформа, економічний розвиток.

До висловлення пропозицій запрошуються профільні експерти громадських організацій, представники приватного сектору, аналітичних центрів, наукових шкіл, фахових асоціацій, органів місцевого самоврядування та активні громадяни.

Що? Публічна дискусія «Принципи пріоритетних реформ в Україні від громадянського суспільства («Принципи Торонто»)».

Де? м. Одеса. Місце проведення дискусії буде повідомлено підтвердженим учасникам після онлайн-реєстрації.

Коли? 13 травня, 13:00 – 16:00.

Спікери:

  • Олена Галушкa, керівник міжнародного напряму, Центр протидії корупції
  • Дмитро Ливч, керівник аналітичного відділу, проектний менеджер EasyBusiness
  • Тетяна Печончик, голова правління, ГО «Центр прав людини ZMINA»
  • Тарас Шевченко, Співголова Ради РПР, директор Центру демократії і верховенства права

Модератор: Василь Бабич, керівник міжнародного відділу РПР

Обов’язкова реєстрація відкрита до 10 травня, 11:00 за посиланням: https://bit.ly/301Jtju.

Підтвердження участі з локацією заходу надійде на Ваш e-mail 10 травня до кінця дня.

Учасникам з південного і центрального макрорегіону (Одеська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Кіровоградська, Вінницька, Черкаська області) є можливість відшкодувати кошти за проїзд, за умови надання квитка, паспорту та ІПН). Обмеження щодо компенсації: організатори можуть компенсувати витрати лише на такі види транспорту: рейсовий автобус, Інтерсіті 2-й клас, плацкарт.

Проекти документів підготовлені Робочою групою громадянського суспільства за координації Реанімаційного Проекту Реформ. Фіналізовані документи будуть презентовані в рамках третьої Конференції з питань реформ в Україні (Ukraine Reform Conference), яка проводиться урядом Канади та урядом України у Торонто 2-4 липня за участі 300 учасників, включно з: міжнародними партнерами України, представниками  влади та громадянського суспільства, приватного сектору та аналітичних центрів.

Додаткова інформація

«Принципи Торонто» – це підсумковий документ, розроблений на основі тематичних бріфів, з переліком  пріоритетних завдань на наступні 5 років у ключових сферах реформування.

Бріфи – це низка галузевих аналітичних документів, підготовлених експертами громадянського суспільства, де окреслено основні досягнення, виклики та подальші кроки для реформування провідних  сфер суспільного життя.

Ознайомитися з усіма проектами галузевих бріфів та Принципів Торонто та надати свої попередні зауваження можна тут: https://bit.ly/2Y7cVCA

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.