bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл щодо використання судових трансляцій (Київ)
25.05.2018

Круглий стіл «Транслювання судових засідань та їх коментування як інструменти захисту права на справедливий суд та освіти для правників» відбудеться 12 червня 2018 року у Києві.

Круглий стіл “Транслювання судових засідань та їх коментування як інструменти захисту права на справедливий суд та освіти для правників” проведе ГО «Вектор прав людини» в рамках проекту «Суд людською мовою»: коментування судових процесів, що транслюються технічними засобами судів, як інноваційний інструмент забезпечення права на відкриті слухання та принципу гласності судових процесів», який здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках програми «Нове правосуддя».

У колі представників органів судової влади та освіти, ЗВО, судових коментаторів, медіа, правників та громадських діячів обговорюватиметься:

  • розвиток права на відкриті судові слухання в сучасних умовах;
  • практика застосування механізмів трансляцій судових засідань технічними засобами судів у судових процесах;
  • досвід судового коментування;
  • методологія проведення практичних занять у ЗВО з використанням відео даних трансляцій судових засідань.

Участь у заході безкоштовна, кількість місць обмежена. Попередня реєстрація на захід до 31 травня 2018 року. Підтвердження участі з необхідною інформацію буде надіслане на вказану у реєстраційній формі електронну адресу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.