bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Гармонійний розвиток центру та периферійних громад в ОТГ Миколаївщини»
16.01.2018

26 січня 2018 року у Миколаєві відбудеться круглий стіл «Гармонійний розвиток центру та периферійних громад в ОТГ Миколаївщини», на який запрошено представників органів місцевого самоврядування, старост, активістів і депутатів сіл ОТГ Миколаївщини з представниками програм міжнародної технічної допомоги, міжнародних донорських і громадських організацій і місцевих Центрів БВПД, що надають ресурсну підтримку розвитку ОТГ і ЗМІ разом напрацювати дієві рецепти гармонійного розвитку сели та ініціювати створення публічно-громадського партнерства «За гармонійний розвиток ОТГ Миколаївщини». Дедлайн - 23 січня 2018 року.

vstrecha

Програма круглого столу містить обговорення експертами та практиками:

  1. Стану та викликів гармонії/балансу інтересів громад та законних прав мешканців при формуванні і виконанні стратегій/програм розвитку та бюджетів ОТГ 2017р;
  2. Механізмів та інструментів нормативно - правового, методичного, ресурсного забезпечення гармонійного розвитку сіл, селищ та міст в ОТГ на 2018-20 роки.

ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ) презентує результати первинного діагностування ОТГ Миколаївщини, на предмет врахування інтересів периферійних громад при формуванні та реалізації стратегічних планів, цільових програм у 2017 р. за кошти інфраструктурної субвенції та місцевих бюджетів. Протягом жовтня-грудня 2017 р проведено громадській аудит у 4-х ОТГ Миколаївщини: Баштанської міської, Воскресенської селищної та сільських Кам’яномостовської і Куцурубської ОТГ.

Представники Центрів надання безоплатної правової допомоги та програм міжнародної технічної допомоги, міжнародних донорських і громадських організацій та ФРММ, що надають ресурсну підтримку розвитку ОТГ на Миколаївщині презентують свої сервіси, що заплановані ОТГ на 2017-20 роки.

Місце проведення: Бізнес-центр «Олександривський» (вул. Нікольська, 25, м. Миколаїв).

Початок реєстрації : 10-45. Час проведеня: 11-00 – 13-00.

Витрати на проїзд за квітками на автобус/поїзд здійснює Фонд.

Кількість учасників круглого столу з сіл, селищ, міст, ОТГ Миколаївщини обмежена.

При надходженні анкет, що перевищує можливості проекту, буде застосована конкурсна процедура відбору учасників. Термін подання заявок - до 17-00  23 січня 2018 року.

Тел./факс. (0512) 47-38-79  або  E-mail: [email protected].

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

——————————————————————————————————————

Форум  проводиться в рамках проекту «Місцева демократія для гармонійного розвитку сіл в ОТГ Миколаївщини», які реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»  в рамках діяльності всеукраїнської мережі «Ресурсні центри сприяння місцевої демократі» при партнерстві з Першим та Другим Миколаївськими місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги (ПВПД).

Форум є черговим заходом проекту «Залучення мешканців сіл та міст до формування та комплексного розвитку спроможних територіальних громад»,, що реалізується Фондом при партнерстві з Миколаївською облрадою, Миколаївською ОДА згідно рішення облради №7 від 30.07.2015 р. «Про затвердження Плану заходів з реалізації у 2015-2017 роках..» та на виконання завдання 3.2.2. Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.