bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусія «Як працює освітня реформа в громадах?»
01.03.2019

Дискусія із експертами, представниками ОТГ та менторами, запрошеними промовцями та представником МОН і міжнародних організацій.

В рамках програми “Школа 3.0. Об’єднані громади” Центр Інноваційної Освіти “Про.Світ” проведе дискусію із експертами, представниками ОТГ та менторами, запрошеними промовцями та представником МОН і міжнародних організацій.

Основні питання для обговорення: особливості впровадження освітньої реформи в громадах, розвиток функціонування та співпраці навчальних закладів із органом управління освітою та управлінська/педагогічна свобода.

Запрошуємо на зустріч я представників громад, освітніх управлінців, змінотворців та представників міжнародних організацій та фондів!

Початок о 16:00.
Для участі у події необхідно зареєструватись: https://goo.gl/forms/ENJ7bxM3D661Whwg2
Реєстрація відкрита до 10 березня!


➡️ Про програму “Школа 3.0. Об’єднані громади”: у кожній відібраній громаді ми формуємо команду з ментора, директорів двох шкіл та керівника органу управління освітою.
Основа менторського супроводу та підтримки на програмі - допомога із впровадженням змін у роботі та підходах до вирішення звичайних та нестандартних ситуацій. Наприклад, забезпечуватиме злагоджену роботу вчителів та батьків для обміну досвідом та пошуком найбільш оптимальних варіантів для навчання.

Основна мета програми — розвиток освіти у громаді через ефективну, прозору та довірливу взаємодію між органом управління освітою ОТГ та школами, а також всередині шкіл між усіма учасниками освітнього процесу.
Деталі програми тут: http://bit.ly/School_3_0

Запрошуємо долучитися до дискусії!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.