bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення на подання зацікавлень щодо організації та проведення інформаційної компанії
18.02.2019

УФСІ запрошує організації до подання зацікавлень щодо організації та проведення інформаційної компанії.

Грант №: 2014 675 39 / 2015 671 06 (KfW)

Замовник: Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ)

Договір № CQ-C-0000599-KFW

Уряд України отримав грант від уряду ФРН (який адмініструє KfW Банк Розвитку) для впровадження проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» (УФСІ-V), який безпосередньо реалізує Український фонд соціальних інвестицій. Метою проекту є відновлення житлових будівель для ВПО (передусім гуртожитки) та об’єктів соціальної інфраструктури, такі як, заклади виховання та навчання дітей у населених пунктах, де поселились ВПО, а також, соціальних закладів для вразливих груп населення, переміщених із окупованих та небезпечних районів.

УФСІ має використати частину коштів проекту для оплати послуг з організації та проведення інформаційної кампанії Українського Фонду Соціальних Інвестицій у межах проекту УФСІ-V.

Виконавець повинен здійснити організаційне, творче та логістичне забезпечення проведення PR-заходів УФСІ протягом березня – червня 2019 року, які включають: дві (2) регіональні прес-конференції; підготовка та розміщення двох (2) публікацій у національних друкованих ЗМІ або інтернет-виданнях; підготовка та розміщення п’яти (5) публікацій у регіональних друкованих або інтернет-виданнях; подання інформації про УФСІ у п’яти (5) телепрограмах національних та регіональних телеканалів; організаційна, творча та медіа-підтримка публічної презентації звіту за Проектом УФСІ V. Головними завданнями даних заходів є розповсюдження інформації про результати проекту УФСІ V.

Деталі наведено в Технічному завданні, яке є додатком до даного запрошення/оголошення.

УФСІ запрошує організації відповідного напрямку діяльності висловити свою зацікавленість щодо надання зазначених послуг. Зацікавлені організації повинні надати інформацію, яка підтверджує, що вони є кваліфікованими для надання зазначених в технічному завданні послуг. Для участі у конкурсі юридичні або фізичні особи – підприємці можуть подавати спільні (об’єднані) заявки.

Організації (юридичні або фізичні особи – підприємці), які бажають взяти участь у відборі повинні відповідати наступним кваліфікаційним критеріям та надати відповідні підтверджуючі документи:

- мати досвід не менш, ніж 3 (три) роки на ринку надання PR–послуг України. На підтвердження надати довідку у довільній формі з детальним описом досвіду;

 - мати досвід організаційно-технічного та логістичного забезпечення відповідних заходів. На підтвердження надати довідку у табличному вигляді з зазначенням інформації про не менше ніж 3 договори на надання послуг. Інформація має включати номер, дату та вартість договору (вартість наданих послуг), назву і контактні данні Замовника, період надання послуг та детальний перелік наданих послуг;

- мати усталені партнерські стосунки зі ЗМІ, а також організаціями, що надають послуги з конференц-сервісу. На підтвердження надати довідку у довільній формі з детальним описом досвіду;

- мати у своєму штаті, або у якості субпідрядників наступних ключових спеціалістів: PR-менеджера та журналіста (досвід роботи за напрямком не менше 5 років). На підтвердження надати резюме відповідних спеціалістів;

- наявність позитивних відгуків про результати роботи від замовників послуг є додатковими перевагами.

Відбір організації здійснюється відповідно до Керівництва Світового Банку: «Відбір та контрактування консультантів позичальниками Світового Банку», січень 2011р. та Регламенту діяльності УФСІ. Процедура: відбір на підставі кваліфікації консультантів.

Фінансова та технічна пропозиція буде вимагатись тільки від учасника з найвищою кваліфікацією.

Зацікавлені організації можуть отримати додаткову інформацію з 09:30 до 17:30 у будні дні за нижчезазначеною адресою.

Листи зацікавлення та документи, що підтверджують відповідність вищенаведеним кваліфікаційним вимогам мають бути надіслані (бажано електронною поштою, поштою, або надані особисто/кур’єром) до 11:00год 25 лютого 2019 року на адресу: УФСІ, 04071 м. Київ, вул. Лук’янівська, 77 (3-й поверх), до уваги Нестеренко І.В., спеціаліста з питань закупівель ЦО УФСІ, тeл: (044) 230-25-36; е-mail: [email protected], копія на [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.