bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ДІКСІ ГРУП оголошує конкурс для обрання компанії-інтегратора програми «1С»
09.09.2018

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» в рамках проекту в рамках проекту USAID «Прозора енергетика» оголошує конкурс для обрання  компанії-інтегратора програми «1С».

Учасники конкурсу пропонують комплексне кейс-рішення з надання послуг у сферах:

-         Методконсалтінгу ведення Бухгалтерського, Податкового і Управлінського Обліку за допомогою ліцензійного, зміненого відносно типового, програмного забезпечення«1С:Підприємство 8. Управління Торгівельним Підприємством для України», у яке інтегровано на кшталт безшовного контуру стороннє програмне забезпечення «БІТ.ФІНАНС ПРОФ для України», що не є типовим;

-         Налаштувань вищеозначеного автоматизованого програмного комплексу ведення обліку, та управління Підприємством, яке б задовольнило потреби Громадської організації «ДІКСІ ГРУП» (надалі – ГО);

-         Навчання користувачів, та Керівництва ГО основним, та спеціалізованим навичкам і методам ведення обліку і підготовки звітності за допомогою автоматизованого програмного комплексу ведення обліку, та управління Підприємством;

-         Абонентське обслуговування встановленого програмного комплексу 1С:Підприємство 8.3 УТП та БІТ:ФІНАНС протягом року.

Крім вищеозначеного, Учасники конкурсу зазначають орієнтовну ціну реалізації їх кейс-рішення з урахуванням вартості послуг з налагодження програмного забезпечення, навчання користувачів та зазначенням місячної абонентської плати по обслуговуванню. Також надають специфікацію з тлумаченням складу робіт, та обґрунтуванням потенційних витрат на реалізацію проекту.

Після завершення розгляду поданих до участі в тендері пропозицій, проводиться відбір найбільш прийнятного кейс-рішення, що відповідає вимогам до компетенцій учасника конкурсу, та співпадає з ситуацією на ринку надання послуг відносно ведення обліку та керування Підприємством за допомогою «1С:Підприємство 8» і суміжних послуг.


Визначення необхідного рішення.

Для ГО «Діксі Груп» необхідно запропонувати пропозицію, яка б дозволила вирішити питання завершення налаштувань, та усунення помилок у наявній, зміненої відносно типової, базі«1С:Підприємство 8. Управління Торгівельним Підприємством для України» (з додатковим модулем «БІТ.ФІНАНС ПРОФ для України»), в підсистемах, зв’язаних із Заробітною Платою, Бюджетним Плануванням, підготовкою Управлінської Звітності у повному обсязі, та подати його у формі концепції, або технічного завдання.

Крім того необхідно в довільній формі подати орієнтовний деталізований кошторис з впровадження такого рішення та обов’язково зазначити вартість робіт за годину.

Технічне підґрунтя:

1.      База 1С версії 8.3 встановлена на сервері ГО під управлінням ОС Windows Server 2012;

2.      В наявності є 6(шість) клієнтських ліцензій 1С, які прив’язані до сервера;

3.      Тип бази – файлова. Версія платформи – 8.3;

4.      В ГО розгорнута інфраструктура домена Microsoft;

5.      Налаштований віддалений доступ до файлової системи сервера засобами Access Anywhere;

6.      Присутня можливість додаткового налаштування віддаленого доступу до офісу/серверів компанії засобами VPN (програмне та апаратне забезпечення має такі опції);

7.      Одна виділена провайдером Інтернет зовнішня IP адреса, частина портів якої використовується існуючими сервісами.

Оцінка пропозицій відбуватиметься за наступними критеріями:

-         вартість послуг

-         досвід надання послуг з інтеграції програмного комплексу 1С:Підприємство 8.3 УТП та БІТ:ФІНАНС

-         наявність лінії консультації ПЗ  БІТ:ФІНАНС ПРОФ 

Повний пакет документів повинен містити скан-копії:

  • Заповненої заявки на участь в повному конкурсному відборі, яку можна знайти за посиланням:

https://docs.google.com/document/d/18Krtw8kvgzbUHk3yY0ev-pEjEUSn9A9IipmN7flUfhM/edit#

  • Цінової пропозиції відповідно до вищезазначених вимог.

 Для юридичної особи прохання додати наступні скан-копії:

  • Довідку про реєстрацію платника податків;
  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб;

Для фізичної особи прохання додати наступні скан-копії:

  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру

Просимо надсилати пропозиції українською мовою, вказавши очікуваний рівень оплати послуг (ціни повинні бути представлені в гривнях без ПДВ), до 23:59 21 вересня 2018 року за адресою: [email protected] Чорниш Віктор.

Контакти

  • Чорниш Віктор
  • Менеджер з постачання Громадської організації «ДІКСІ ГРУП» Вул. Інститутська 18А
  • оф.3 м. Київ
  • 01021 Тел./Факс: (+38 044) 253 66 94 E-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.