bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для органів місцевого самоврядування (ОМС)
11.06.2018

ГС «Центр розвитку інновацій» оголошує конкурс з відбору органів місцевого самоврядування для участі у проекті «Адвокація громадського бюджету для успішної реформи децентралізації». Дедлайн подачі заявок - до 18 червня 2018 року.

ГС “Центр розвитку інновацій” за підтримки Центру демократії та верховенства права (CEDEM), Реанімаційного Пакету Реформ оголошують конкурс з відбору органів місцевого самоврядування (далі - ОМС) для участі у проекті “Адвокація громадського бюджету для успішної реформи децентралізації”, який реалізується в межах Програми Європейського Союзу «Підтримка громадянського суспільства в Україні».

Дедлайн подачі заявок - до 18 червня 2018 року

Мета Проекту - сприяти містам-практикам громадського бюджету (участі) у його розвитку, як інструменту розвитку місцевого самоврядування.

До участі у конкурсі запрошуються всі зацікавлені ОМС.

У межах конкурсу заплановано відібрати 5 ОМС, які візьмуть участь у Проекті.

ОМС-переможці отримають:

- експертизу щодо стану розвитку місцевого бюджету участі та консультації щодо його розвитку. Зокрема, щодо:

  • організаційно-юридичних питань;
  • відповідних ІТ-інструментів;
  • та комунікації.

- можливість організувати спільно з експертами відповідні тренінги та публічні консультації, а також - взяти участь у воркшопі, який відбудеться у столиці та об’єднає основних учасників Проекту;

- методичний посібник з рекомендаціями щодо розвитку ГБ та аналітичний звіт щодо викликів громадського бюджету (участі) та їх подолання в ОМС-учасниках Проекту.

ГС “Центр розвитку інновацій” (www.cid.center) - провідна експертна організація у сфері електронної демократії, глибоко обізнана у сфері Громадського бюджету, петицій, звернень, публічних консультацій, ІТ та місцевої демократії, фінансів. Прикладом її успішного проекту є співпраця у цих сферах з МОВ та ОМС міста Києва.

Для участі у конкурсному відборі уповноважений представник ОМС повинен заповнити відповідну реєстраційну форму та гарантувати, у разі відбору, готовність надати всю необхідну інформаційну та організаційну підтримку команді Проекту.

Перевага під час відбору надаватиметься тим ОМС, керівники яких висловлять особисту зацікавленість у розвитку е-демократії, в яких сформована Коаліція громадських організацій Реанімаційного Пакету Реформ (РПР) та/або ОМС вкажуть найбільш переконливі аргументи щодо необхідності реалізації даного Проекту саме в їх громаді.

Строк завершення Проекту: жовтень 2018 року

Для участі у конкурсі необхідно заповнити реєстраційну форму до 18 червня 2018 року включно.

У разі виникнення запитань:

- контактний телефон: +380974092823 (Анна Ємельянова)

- е-пошта: [email protected]

- Facebook: www.facebook.com/cidnaukma/

Контакти

  • ГС «Центр розвитку інновацій»
  • [email protected]
  • +380974092823

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.