bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на графічний веб-дизайн
02.05.2018

До участі в тендері на договірній основі запрошуються юридичні особи та фізичні особи-підприємці, фізичні особи можуть брати участь за умови зазначення у ціновій пропозиції суми, яка включатиме всі податки і збори (ПДФО, ЄСВ та військовий збір).

Технічне завдання:

Розробка інтерактивної інфографіки для розміщення на сайті Фундації DEJURE.

Деталі ТЗ за посиланням https://drive.google.com/file/d/1rWTnjqNuh323rU_3DK_Tmj0vMMzYief3/view (фіналізується остаточно до укладення договору).

Вимоги до підрядника:

  1. Підрядник повинен бути в змозі користуватися інструментами для візуалізації даних онлайн та мати портфоліо таких робіт. А також повинен бути знайомий з інтерактивним дизайном, motion infographics, аналізом даних, добре обізнаний у графічних редакторах, Java Script, тощо.
  2. Підрядник вміє працювати з веб-сайтом та повинен мати досвід у розробці та включенні до веб-сайту інтерактивної інфографіки.

Для участі у тендері просимо надати:

– посилання на зразки попередніх робіт/портфоліо (це повинні бути різні види робіт різної складності та з різних тематик);

– резюме фізичної особи або команди;

– технічну та цінову пропозицію.

Інструкції з подання пропозицій:

Просимо конкурсні пропозиції на тендер надсилати до 12:00 п’ятниці, 4 травня 2018 року.  Відбір заявок — 17:00, п’ятниця, 04 травня 2018 року.

Питання щодо процедури проведення тендеру можна поставити, зателефонувавши за номером (097) 941-11-09 (Вікторія Ободовська) чи написавши листа на ел. пошту [email protected] та [email protected] з позначкою: «ТЕНДЕР».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.