bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для ОГС на участь у проекті
01.05.2018

Благодійний фонд «Центр громадських ініціатив» у рамках проекту «Разом до успіху», який здійснюється у рамка Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)  оголошує конкурс для організацій громадянського суспільства, що зареєстровані та працюють у об’єднаних територіальних громадах Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей України. Дедлайн - 31 травня 2018 року. 

Більше грантів у розділі Гранти

Метою даного конкурсу є  підвищення ролі ОГС у житті громади, широке та постійне залучення представників громадськості до прийняття рішень у громадах через підвищення рівня організаційної спроможності ОГС.

Організації – учасниці конкурсу отримають можливість здійснити оцінку організаційного розвитку, визначити пріоритети підвищення власної інституційної спроможності, взяти участь у відкритих майстернях та отримати фінансування на здійснення місцевих ініціатив у своїх громадах.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу

До участі у конкурсі запрошуються  організації громадянського суспільства, які:

офіційно зареєстровані в одній із трьох запропонованих нижче областей України:  Закарпатська, Івано-Франківська та Чернівецька областей України.

Зареєстровані та працюють у об’єднаних територіальних громадах вище вказаних областей.

Мають статус неприбутковості та офіційно зареєстровані в Україні не менше одного року.

Мають зацікавленість до активної участі у процесі прийняття рішень на місцевому рівні за допомогою демократичних механізмів.

Мають можливість забезпечитиучасть двох представників своєї організації у кожній з трьох відкритих майстерень, які планують у рамках даного проекту.

Благодійний фонд «Центр громадських ініціатив» не працює із політичними партіями, релігійними громадами та пов’язаним із ними ОГС.

Для участі у конкурсі  необхідно до 18.00 за к.ч.  31 травня 2018 року заповнити https://goo.gl/forms/QAlvMuv4np0uY78r1.

Відбір буде здійснювати незалежною експертною комісією.

Результати відбору будуть розміщені на сайті Благодійного фонду «Центр громадських ініціатив»: ci-center.org, переможці конкурсу будуть повідомлені персонально до 15 червня 2018 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.