bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українські вчителі позмагаються за подорож до Німеччини
25.01.2018

У рамках Українсько-німецького року мов 2017/2018 стартував конкурс проектів для вчителів «Моя школа майбутнього». Для участі у конкурсі необхідно створити проект спільно з учнями вашої школи (класу, групи з певної дисципліни або учнями з різних класів) та подати ваше напрацювання — проектну документацію німецькою мовою. Кінцевий термін подачі заявок - 31 березня 2018 року. 

Нещодавно прийнятий закон України «Про освіту» надає школі та кожному окремому вчителю більше автономії у прийнятті рішень щодо обов’язкових до вивчення предметів, плану уроку, використання навчальних матеріалів та багато іншого. У вас є бачення, як реформа освіти змінить вашу школу? Як виглядатиме ваша школа майбутнього? Проведіть експеримент та розкажіть про це.

«Цим конкурсом ми хотіли би закликати вчителів запланувати міждисциплінарний проект для команди та реалізувати його зі своїми школярами після ознайомлення з програмою «Нова українська школа» і новим законом «Про освіту», – говорить директорка Goethe-Institut в Україні Беате Кьолер.

Для планування уроку оберіть разом із колегами одну з центральних тем реформи освіти, яка стосується вашої школи. Тема проекту має бути пов’язаною із впровадженням у навчання цифрових технологій; із впливом на навчання освітнього середовища; з позитивними змінами в українській школі після впровадження освітньої реформи.

Команда вчителів, яка представить найкращу розробку проекту чи проектну документацію, поїде до Німеччини, де познайомиться з інноваційними закладами та формами роботи в рамках шкільної освіти Німеччини. Команди, які посядуть 2 та 3 місця, отримають цінні призи. Десять кращих проектів представлять у червні 2018 року на Освітньому конгресі, який стане завершенням Українсько-німецького року мов 2017/2018, та будуть опубліковані на сайті Goethe-Institut в Україні.

Детально про умови участі, вимоги до проектів та критерії оцінювання читайте тут

Контакти

  • МОН України
  • проект «Українсько-німецький рік мов 2017-2018»
  • [email protected]
  • https://www.goethe.de/ins/ua/uk/m/spr/unt/ver/nus.html#accordion_toggle21133020

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.