bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс серед НУО від МОМ. Термін подання заявок продовжено.
28.12.2017

Міжнародна організація з міграції (надалі МОМ) запрошує профільні неурядові організації (НУО) до висловлення своєї зацікавленості в участі у якості партнера-виконаіця проекту соціального згуртування населення. У рамках цього проекту передбачається проведення тренінгів з питань гендеру та дискримінації для членів ініціативної групи громад. Термін подання заявок продовжено. Дедлайн – 11 січня 2018 року. 

МОМ запрошує НУО подавати проекті пропозиції та бюджети до них для впровадженя вищевказаної діяльності.

Проект буде втілено за наявності необхідного фінансування. Технічне завдання (ТЗ) містить детальну інформацію про тренінги та географічне розташування громад. Загальна кількість тренінгів в рамках проекту - 49 одноденних тренінгів. Бюджет пропозиції має подаватися у гривні. 

Партнер-виконавець обиратиметься відповідно до процедур відбору за принципами якості/вартості, опис яких надано в цьому оголошенні про конкурс. У результаті відбору буде обрана 1 НУО, яка буде відповідати за проведення усіх 49 тренінгів у 20 регіонах України.

Детальна іформація за посиланням - www.iom.org.ua/ua/ogoloshennya-pro-konkurs-sered-neuryadovih-organizaciy-ua1-2017-817

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.