bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс DRI «Як покращити зовнішню комунікацію судів?»
20.11.2017

Democracy Reporting International спільно з партнером запрошує молодих фахівців та студентів взяти участь у креативному конкурсі «Як покращити зовнішню комунікацію судів?». Заявки приймаються  до 10 грудня 2017 року.  

Однією з передумов успішної діяльності будь-якого державного органу, є його відкритість, зв’язок з громадськістю та комунікація назовні. В Україні формується новий Верховний Суд. Щоб не повторити помилок минулого, коли поінформованість та доступ до інформації про діяльність Суду були обмеженими, та з метою покращити метод, стратегію та принципи зовнішньої комунікації Верховного Суду, Democracy Reporting International (DRI), спільно з Асоціація розвитку суддівського самоврядування України та Юридична газета запрошує молодих фахівців віком до 35 років (правників, політологів, журналістів, суддів, представників громадських/молодіжних організацій та ін.), студентів та аспірантів (права/журналістики/політології та ін.) взяти участь у креативному конкурсі “Як покращити зовнішню комунікацію судів?”.

Правила участі:
Потрібно надіслати власне бачення того, як, на Вашу думку, необхідно висвітлювати діяльність Верховного Суду. Ваші конкурсні роботи можуть, наприклад, бути:

● обґрунтовані пропозиції, що повинна покривати зовнішня комунікація суду і як має працювати відділ комунікації суду.
● пропозиції щодо сайту Верховного Суду (систему навігації, розділи тощо).
● приклад прес-релізу суду щодо важливого судового рішення, яке впливає на майбутню судову практику в цілому.
● розробка гасел та іміджу (наприклад, Мін’юст використовує гасло “сказано-зроблено!”).
● як представити та інформувати про діяльність Верховного Суду в соціальних мережах (facebook, twitter).
● відео/постери/комікси, що можуть змінити імідж суду та, наприклад, розповісти про те, що нові судді обрані на конкурсних і професійних засадах.
● логотип суду та обґрунтування чому такий логотип.
● фільм чи сценарій для фільму про новий Верховний Суд.
● перелік прикладів робіт невичерпний; ви вільні в обранні форми та презентації конкурсних робіт.

Коли надсилати: до 10 грудня 2017 року.

Як надсилати: 
Авторські роботи, а також питання надсилайте на e-mail: [email protected]. Тема листа: «Конкурс DRI + ПІБ». В листі обов’язково вкажіть: місце навчання/роботи; напрямок навчання/роботи; місце проживання. Надсилаючи свою роботу, учасники погоджуються, що їхні конкурсні роботи можуть вільно та безкоштовно розміщуватися на інформаційних ресурсах в т.ч. в інтернеті.


Обрання переможців: 

● Роботи оцінюватимуть експерти DRI, долучаючи під час фінальної суддів Верховного Суду та професійних журналістів з Юридичної Газети.
● Важливо, ми чекаємо лише на оригінальні авторські роботи (плагіат – підстава для дискваліфікації).
● З надісланих робіт ми оберемо 20, які насправді релевантні для теми та цікаві.

Чому це цікаво?
● Авторів робіт переможців ми запросимо на дводенний воркшоп про комунікацію судів та органів влади до Києва (23-24 грудня 2017 року). Витрати на проживання, харчування та проїзд будуть компенсовані.
● Найкращі роботи будуть опубліковані на платформах популярних видань.
● Ваші пропозиції почують та візьмуть до розгляду судді Верховного Суду, представники провідних юридичних видань та органів влади.
● Можливість стажування/проходження практики в органах суддівського самоврядування або в судових органах, або в юридичному виданні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.