bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Ярмарок бібліотечних інновацій в реалі та віртуалі   

Як вже, напевно, добре знають всі бібліотекарі та друзі українських бібліотек, залишився тиждень до початку довгоочікуваного Ярмарку бібліотечних інновацій та електронного врядування, який проводитиметься 11 квітня 2011 р. у Національному центрі «Український Дім» у м. Києві.

Співорганізаторами події виступають Міністерство культури України, Українська бібліотечна асоціація (УБА), Програма сприяння Парламенту ІІ (PDP ІІ) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), а також Відділ преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Тут можна ознайомитись із попередньою програмою Ярмарку.

Програмі “Бібліоміст” надзвичайно приємно відзначити увагу, яку виявили до події як українські/міжнародні високопосадовці, так і рядові співробітники та друзі бібліотек. А для тих, хто не зможе взяти участі в Ярмарку безпосередньо в Українському домі у Києві, маємо приємну новину: кожен бажаючий зможе віртуально слідкувати за перебігом подій та ходом найцікавіших презентацій за хештегом події у твіттері #libexpoua.

А наш давній партнер - Ресурсний центр ГУРТ - забезпечить відео онлайн-трансляцію та фото-репортаж з Ярмарку через популярний сервіс Flickr.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.