bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Миколаїв - Херсон - Крим: Школа громадянської дії Фонду розвитку міста Миколаєва    

Новий навчальний рік розпочався не тільки у школярів та студентів. З 1 вересня 2011 року відібрані на конкурсній основі лідери місцевих громадських груп Півдня Україні почали своє навчання в «Школі громадянської дії» Фонду розвитку міста Миколаєва.
Так, минулого тижня експерти ФРММ Михайло і Тетяна Золотухіни провели цикл семінарів-тренінгів «Базові навички лідера громадської організації». Понад 60 керівників органів самоорганізації населення та об'єднань співвласників багатоквартирних будинків з Миколаївської та Херсонської областей, а також АР Крим отримали необхідні навички та консультації по розробці проектів з проведення кампаній представництва прав та інтересів громадян.
Нагадаємо, що 5 липня 2011 року був оголошений конкурс соціальних проектів «Розвиток самоорганізації місцевих громадянських груп Півдня Україна - 2011». Даний конкурс проводиться в рамках реалізації проекту «Розвиток самоорганізації населення Півдня України для реформування ЖКГ» за фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії (Вашингтон, США) та Фонду ім. С. Баторія (Варшава, Польща).
На жаль, не всі бажаючі змогли взяти участь у семінарах та тренінгах. Тому, з сьогоднішнього дня ми починаємо публікувати на нашому сайті http://frgn.mk.ua/ матеріали тренінгів з проведення кампаній адвокасі. Ознайомившись з ними, Ви зможете самостійно розробити свій проект і подати заявку для участі в конкурсі. Останній термін подання аплікаційних форм - до 17:00 22 вересня 2011 року.

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в конкурсі.

Щоб дізнатися більше, перейдіть за посиланням: http://frgn.mk.ua/?page_id=2122.

З усіх питань звертайтеся в НГОО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за тел.: (0512) 47-38-79, 47-34-79, e-mail: [email protected], http://frgn.mk.ua .

Прес-служба Фонду розвитку міста Миколаєва

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.