bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Громадська антикорупційна експертиза. Рефлексація   

Громадська антикорупційна експертиза. Рефлексація

Київ, 27.04.2011

Сьогодні закінчилась дводенна програма навчання «Громадська антикорупційна експертиза — на службі громадських рад України», в якій мені пощастило взяти участь. По суті, це перший в Україні тренінг, що передбачав надання учасникам практичних навичок в сфері проведення громадської експертизи нормативно-правових актів, на предмет виявлення корупціогенних чинників.

Організатором даного проекту стало Творче об’єднання «ТОРО», під керівництвом Олексія Хмари. До участі запрошувались всі члени громадських рад, при різних органах виконавчої влади, які мали подати заявку з інформацією про себе. Організаторами було відібрано близько 50 осіб з усіх регіонів України, що були розділені на дві групи.

Хочеться відмітити високий професіоналізм тренерів та доповідачів. Все відбувалось дуже динамічно, так, що навіть на лекційних частинах було не нудно. Дуже цікаві і корисні практичні завдання. Окрім організаторів, серед запрошених експертів, були і екс-чиновники, що добре розуміютсья на питаннях протидії корупції. Також, всі учасники отримали методичні матеріали з алгоритмом проведення громадської антикорупційної експертизи.

Якщо я правильно зрозумів, у майбутньому плануєтсья ще проведення подібних тренінгів, тож рекомендую всім бажаючим спробувати взяти участь.

А організаторам ще раз дякую!

Коментарі

Тетяна Яцків   4733 дні тому   #  

Без таких учасників як Андрій це б усе також не вдалось реалізувати! Приємно, що ТОРО обрало учасників, які не тільки стали першопроходцями тренінгу по ГАЕ (громадської антикорупційної експертизи), але і внесли у тренінг багато власного досвіду, питань і того, над чим ще треба працювати і на що шукати відповіді.

  •   Пiдписатися на новi
Андрій Богданович   4733 дні тому   #  

Дякую, Тетяно :)

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4726 днів тому   #  

Здається у Тєрьохіна непогано виходить антикорупційна експертиза, хіба ні http://www.pravda.com.ua/articles/2011/05/10/6180887/

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4718 днів тому   #  

... це фото допоможе рефлексувати...

https://lh4.googleusercontent.com/_Nk077FW_mAs/TavQAkiK1FI/AAAAAAAAB6Y/k7e5I7Vyh2o/33.jpg.fotoklizm_ru_1.jpg.png

держслужбовці - як і пияки у пив-барі - кругова порука... та фальшиве "братерство"

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.