bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Список учасників «Кримської платформи» виклали в мережу
02.06.2021

23 серпня пройде саміт “Кримської платформи”, в якому візьмуть участь лідери іноземних держав. Вибір часу проведення є символічним і не випадковий. Саме в цей день в нашій країні пройдуть святкування з нагоди 30-річчя незалежності. Тепер же ця дата буде ознаменована ще однією важливою подією - початком процесу деокупацію Криму. Тільки об’єднавши сили і згуртувавши навколо себе небайдужих до українських проблем відомих, шанованих людей, нам вдасться перемогти в цій “війні” з загарбником і повернути Крим його законному власнику.

До недавнього часу про імена і кількості учасників “Кримської платформи” можна було дізнатися з уривчастих повідомлень ЗМІ.

З останніх:

“Президент Словаччини Зузана Чапутова стане гостем на саміті “Кримська платформа”.

“Міністри закордонних справ країн Європейського союзу розглянуть можливість участі в саміті “Кримська платформа” про деокупацію півострова. Президент Європейської ради Шарль Мішель вже оголосив про свою участь в саміті”.

“Державний секретар Ентоні Блінкен підтвердив участь США в “Кримській платформі”.

А ще було відомо, що список запрошених персон засекречений. У чому причина вибору такої тактики Еміне Джапарова не пояснювала. Однак, на днях через недбалість співробітників МЗС в мережу витекло фото списку, правда, тільки однієї його сторінки.

https://i.imgur.com/tgPPFWN.jpg

Колосальна робота. Гучні імена. Браво! Сподіваємося, що скоро і Ангела Меркель з Еммануелем Макрона підтвердять свою присутність. Тільки одне питання залишається відкритим: навіщо запросили російських опозиціонерів?!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.