bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дайджест про захист прав військовослужбовців
12.03.2019

За підтримки Міжнародного Фонду «Відродження, в рамках програмної ініціативи «Права людини і правосуддя» Чугуївською правозахисною групою було створено Центр посилення правових можливостей місцевих територіальних громад Великобурлуцького, Балаклійського, Вовчанського, Куп’янського, Зміївського та Шевченківського районів та об’єднаних громад цих районів, адже саме у цих районах громадською організацією було виявлено відсутність правової обізнаності у військовослужбовців щодо захисту їх прав.

Проаналізувавши судову практику, юристами центру встановлено найвищий відсоток помилок, що порушують права та законні інтереси військовослужбовців саме у цих районах. Інформація дайджесту  допоможе військовим частинам уникнути правопорушень. Правопросвітницька література розповість про типові помилки військовослужбовців, що трапляються у судовій практиці.

Дайджест на тему «Уникнення Порушень прав військовослужбовців» розробили юристи Світлана Кужелєва, Роман Лихачов та Юлія Марукян в межах проекту Перший Громадський центр правосуддя на Харківщині,  створеного на базі міжрайонної громадської організації «Чугуївська правозахисна група».

Дайджест видаватиметься щомісяця і розповсюджуватиметься безкоштовно. Дайджест має на меті підвищити правову обізнаність військовослужбовців, буде слугувати взірцем для не допущення правопорушень в аналогічних ситуаціях.

Завантажити дайджест можливо за посиланням:

https://fex.net/934798798002

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.