bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проєктів для місцевих ОГС, які надають допомогу населенню для подолання наслідків війни
14.05.2024

Мультидонорський проєкт “Підвищення потенціалу спільнот на півдні та сході України через місцеві ініціативи (EMPOWER)”, що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) зі співфінансуванням  Генерального Директорату Єврокомісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (DG ECHO) та виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, оголошує конкурс проєктів. 

Конкурс проєктів має на меті підтримати зареєстровані місцеві організації громадянського суспільства (ОГС), що працюють у Запорізькій, Харківській, Миколаївській, Херсонській, Сумській та Дніпропетровській областях, які прагнуть розширити та покращити базові послуги для людей, які найбільше постраждали від війни, з особливим акцентом на найбільш вразливі групи населення (включаючи ВПО та малозабезпечених мешканців приймаючих громад) у вищезазначених областях. Місцеві ОГС отримають консультативну  та фінансову підтримку для реалізації своїх проєктів, спрямованих на конкретну допомогу та потреби вразливих та важкодоступних бенефіціарів.

ХТО МОЖЕ ПОДАВАТИ ЗАЯВКУ

Місцеві зареєстровані ОГС (громадські організації, благодійні фонди, громадські спілки тощо), що діють у  Запорізькій, Харківській, Миколаївській, Херсонській, Сумській та Дніпропетровській областях, мають попередній досвід реалізації проєктів, пов’язаних з реагуванням на надзвичайні ситуації, та планують розширювати та покращувати надання допомоги чи послуг населенню, яке постраждало від війни. 

БЮДЖЕТ ТА ЦІЛІ ПРОЄКТУ

Бюджет проєкту, що подається на конкурс, має становити від 20 000 до 100 000 євро.

Тривалість проєкту: від 6 до 12 місяців.

Проектні пропозиції повинні включати заходи, що відносяться принаймні до однієї з п’яти запропонованих сфер діяльності: житло та непродовольча допомога (Shelter/NFI), охорона здоров’я (Health), захист (Protection), освіта в умовах надзвичайних ситуацій (Education in Emergencies), базові потреби (Basic Needs) та повинні бути реалізовані Запорізькій, Харківській, Миколаївській, Херсонській, Сумській та Дніпропетровській областях.

Більш детальну інформацію про теми та потенційні проекти можна знайти в Інструкції для учасників конкурсу (Додаток 3).  

ПРОЦЕС ПОДАЧІ ЗАЯВКИ

В рамках конкурсу організації-заявники повинні подати такий пакет документів:

1)         Заявка на участь у конкурсі (Додаток 1)

2)         Бюджет у гривнях (Додаток 2)

3)         Копії реєстраційних документів ОГС

ДЕДЛАЙН: Заявка на участь у конкурсі та Бюджет заповнюються українською або англійською мовою та надсилаються у форматі PDF на адресу: [email protected] не пізніше 31 травня 2024 року, 23:59 за київським часом.

Під час подання заявки ОГС можуть:

a)         Надсилати уточнюючі питання щодо процедури подачі заявки, звернувшись до GIZ[email protected]

b)         Взяти участь у віртуальній інформаційній сесії, яка запланована на 24 травня 2024 року о 14:00. Щоб зареєструватися на інформаційну сесію, будь ласка, надішліть запит з контактною електронною поштою на адресу: [email protected]

GIZ оцінюватиме отримані проектні пропозиції від організацій-заявників через Внутрішній комітет. У разі відбору пропозиції буде проведено доопрацювання документів за стандартами GIZ та укладення контрактної процедури.

Етапи конкурсу:

  • Оголошення про початок конкурсу: 15 травня 2024 року
  • Кінцевий термін подачі заявок: 31 травня 2024 року
  • Інформаційна сесія: 24 травня 2024 року о 14:00
  • Оголошення обраних проєктів для укладання контрактів: до 15 червня 2024 року
  • Доопрацювання аплікаційних форм відповідно до процедур GIZ та укладення контрактів: липень 2024 року 

Проект EMPOWER жодним чином не зобов’язаний відшкодовувати організаціям-заявникам будь-які витрати, понесені у зв’язку з підготовкою та подачею їхніх заявок.

Детальну інформацію про конкурс можна знайти в “Інструкції для учасників конкурсу” (Додаток 3)

Додатки:

Додаток 1. Заявка на участь у конкурсі 

Додаток 2. Шаблон бюджету

Додаток 3. Інструкція для учасників конкурсу

Контакти

Коментарі

людмила карась   28 днів тому   #  

Доброго дня! Чи може неприбуткова громадська організація взяти участь у конкурсі, якщо кошти планують використати на ремонт водонапірної башти в селі. ( Цільва : ВПО, пенсіонери, багатодітні і молоді сім*ї).

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Вірченко   28 днів тому   #  

Доброго дня!
Надішліть, будь-ласка, всі уточнюючі питання на електронну пошту: [email protected]

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.