bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендія «Разом сильніші» на навчання на магістерській програмі в УКУ
13.05.2024

Інститут лідерства та управління УКУ спільно з неурядовою організацією Razom for Ukraine оголошують конкурс на отримання стипендії “Разом сильніші” на навчання на магістерській програмі з управління неприбутковими організаціями.
 
Ми шукаємо двох вмотивованих абітурієнтів, які хочуть змінювати Україну на краще. Стипендії покриватимуть 75% від вартості програми.
 
Термін подачі заявок: до 20 травня 2024 року включно.  Результати конкурсу будуть оголошені 10 червня 2024 року в прямому ефірі на сторінці Інституту лідерства та управління УКУ в Facebook.
 
Для участі в конкурсі необхідно:
  • Заповнити аплікаційну форму: https://forms.gle/SeFY2XhJwZJfEKHp9
  • Написати мотиваційного листа.
  • Подати резюме.
У мотиваційному листі слід описати вашу персональну історію; чому ви обрали для себе роботу у громадському секторі та яким чином навчання в УКУ допоможе вам у подальшому реалізовувати проєкти, спрямовані на розвиток потенціалу України. Максимальний розмір мотиваційного листа 2 сторінки.
 
У резюме слід описати ваш професійний та волонтерський досвід, зокрема, вказати, які проєкти Ви вже реалізували та який вплив вони мали на життя людей в Україні.
 
При відборі перевага надаватиметься кандидатам/-кам, які відповідають таким вимогам:
  • Реалізовували проєкти, спрямовані на допомогу цивільному населенню у невеликих громадах;
  • Мають конкретні цілі, спрямовані на розвиток потенціалу України та розуміння того, як навчання в УКУ допоможе досягти цих цілей.
Неурядова організація Razom for Ukraine може проводити співбесіди з кандидатами/-ками для того, щоб краще зрозуміти їхню мотивацію та досвід.
 
Також, за умовами стипендії, переможець повинен демонструвати високу успішність під час навчання в УКУ (мати середній семестровий бал не нижче 85). При невиконанні умов щодо академічної успішності, кандидат/-ка може втратити фінансування, передбачене стипендією.
 
Очікуємо ваших заявок та бажаємо успіхів!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.