bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на відбір постачальника послуг з організації та матеріально-технічного забезпечення заходів
10.05.2024

 

ОГОЛОШУЄМО ТЕНДЕР НА ВІДБІР ПОСТАЧАЛЬНИКА ПОСЛУГ З ОРГАНІЗАЦІЇ ТА МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАХОДІВ ЗА ПІДТРИМКИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ, ПРЕДСТАВЛЕНИМ ЄВРОПЕЙСЬКОЮ КОМІСІЄЮ

Благодійна організація «Благодійний Фонд «Схід-СОС» оголошує тендер на відбір постачальника послуг з організації та матеріально-технічного забезпечення заходів.

В рамках взаємодії планується систематична організація заходів різного формату (наприклад: навчальні тренінги, моніторингові виїзди, форуми та конференції, фестивалі, стратегічні сесії тощо) у різних містах України.

Діяльність здійснюється в рамках Проєкту Підтримка постраждалих унаслідок війни представників вразливих груп населення та жителів віддалених територій (надалі – Проєкт), який реалізується в рамках партнерської угоди № NDICI-THE-NEAR/2023/438-580 укладеної 01.04.2023 року з Європейським Союзом, представленим Європейською Комісією.

Термін надання послуг: травень 2024 - травень 2025 року включно.

Оплата послуг: безготівкова оплата.

Пропозиції слід надати в одному примірнику до 18:00 19 травня 2024 року Новою поштою в запечатаному конверті з маркуванням«Для участі в тендері з надання послуг з організації заходів за підтримки Європейського Союзу, представленим Європейською Комісією». Учаснику слід врахувати термінидоставки.

 

У розділі «Відправник» слід вказати найменування учасника тендера, адресу та контактні телефони. У графі «Одержувач» вказати адресу: БО «БФ «Схід-СОС», Київ, Нова Пошта № 57 тел. 0972133107.

Відповіді на питання про подачу тендерної пропозиції можна отримати, написавши на електронну адресу: [email protected]або зателефонувавши за номером 0972133107 (Майя).

Контакти

  • [email protected] або зателефонувавши за номером 0972133107 (Майя)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.