bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Цифрові інструменти для підвищення візібіліті та стабільного фандрейзингу
09.05.2024

27 березня відбувся важливий онлайн тренінг для персоналу та членів ГО “Лабораторія громадської участі”, спрямований на використання цифрових інструментів для підвищення візібіліті організації в громаді та забезпечення стабільного фандрейзингу в умовах війни.

Метою тренінгу було забезпечити організацію необхідними знаннями та навичками для ефективного функціонування в громадах Миколаївщини та надання якісних послуг її бенефіціарам. 

Учасники тренінгу отримали поглиблені знання про те, як використовувати цифрові інструменти для просування громадських ініціатив, залучення уваги суспільства та забезпечення стабільного фінансування. Вони також ознайомилися з розробкою інформаційної стратегії організації, спрямованої на покращення її діяльності та взаємодії з громадою.

Цей тренінг є лише початком у планах ГО “Лабораторія громадської участі” щодо розвитку та впровадження сучасних інструментів та стратегій, що допоможуть зробити діяльність більш ефективною та впливовою.

Важливо мати чіткий план дій у сфері інформаційної діяльності, особливо в умовах війни. Цей тренінг надав нам необхідні інструменти для розробки ефективної  стратегії”, - додала учасниця заходу.

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів Америки. Її зміст є виключною відповідальністю громадської організації “Лабораторія громадської участі” і не обов’язково відображає позицію Німецького фонду Маршалла.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.