bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Актуальна добірка вакантних позицій у неурядових організаціях
07.12.2019

Свіжі можливості для працевлаштування підготували для вас за тиждень, що минув.
Більше можливостей для працевлаштування – у розділі «Вакансії»
 
 
Фінансовий експерт з аналізу ринку «зеленої» енергетики
Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» продовжує конкурс постачальників на надання послуг з досліджень ринку відновлюваної енергетики (фінансові аспекти) в рамках проекту USAID «Прозорість енергетичного сектору».
Обов'язки: збір та аналіз інформації щодо джерел та обсягів фінансування проектів, створення бази даних про фінансування проектів із виробництва електроенергії з відновлюваних джерел, підготовка підсумкового аналітичного матеріалу за результатами дослідження. Дедлайн – 10 грудня 2019 року.
 
Головний бухгалтер
Благодійна організація «Український інститут політики громадського здоров’я» шукає головного бухгалтера.
Обов’язки: нарахування заробітної плати, відпусток, резерву відпускних, подача звітностей, щоквартальна інвентаризація коштів на рахунках та щорічна інвентаризація ТМЦ та основних засобів, ведення кадрової документації, основних засобів, нарахування амортизації, облік доходів і витрат в розрізі донорів, закриття оборотно-сальдової відомості, тощо. Дедлайн – 10 грудня 2019 року.
 
Регіональний координатор проекту (Миколаїв)
IREX оголошує конкурс на посаду регіонального координатора проекту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність».
Обов’язки: допомога в координації і плануванні діяльності проекту, тренінги для цільової аудиторії, оновлення і розробка тренінгових матеріалів, логістична та адміністративна підтримка заходів проекту, представлення його діяльності проекту, створення та підтримка ефективних зв’язків, збір «історій успіху» та «зворотного зв’язку» від учасників проекту. Дедлайн 13 грудня 2019 року, 18:00.
 
Зовнішній аудитор
Громадська організація «Центр ЮЕЙ» оголошує тендер на проведення зовнішньої незалежної фінансової аудиторської перевірки діяльності організації за 2019 рік. Аудит буде проводитись відповідно до міжнародних стандартів аудиту за підтримки Шведської агенції з міжнародного розвитку та співпраці (SIDA).
Цілі та завдання: перевірка фінансових звітів, висловлення думки, чи відображають вони достовірну фінансову ситуацію Організації, чи складені у відповідності до норм законодавства та правил обліку, оцінити ризики та визначити недоліки, вказати заходи, вжиті за результатами попереднього аудиту тощо. Дедлайн – 13 грудня 2019 року.

Фасилітатор/ка для стратегічної сесії (Полтава)
Екологічна організація «Еколтава» планує провести чергову сесію стратегічного планування для формування стратегічного плану на найблищі 2 роки, і для цього шукає фасилітатора/ку.
Обов'язки: консультації та ознайомлення з діяльністю організації перед сесією, фасилітація та модерації процесу стратегічного планування, консультаційний та експертний супровід команди, погодження програми та її гнучкість згідно очікувань і потреб організації. Дедлайн – 13 грудня 2019 року.

Аналітик з закупівель медичних виробів
Державна установа «Центр громадського здоров’я МОЗ» шукає аналітика з закупівель медичних виробів.
Обов’язки: збір та узагальнення даних з регіонів при проведенні верифікації потреби у медичних виробах, обладнанні та інших товарів для діагностики та лабораторного супроводу ВІЛ-інфекції, технічні розрахунки щодо кількості лабораторних досліджень для діагностики та лабораторного супроводу ВІЛ-інфекції, технічне забезпечення оновлення щомісячної інформації про залишки медичних виробів, обсягів запасів, проведення технічних прогнозних розрахунків, тощо. Дедлайн – 14 грудня 2019 року.
 
Категорійний менеджер в інтернет-магазин
Розшукується кандидат на посаду Категорійний менеджер в інтернет-магазин Prozorro Market. Тривалість активної фази проекту 6 місяців.
Обов’язки: відкриті зустрічі з виробниками та постачальниками, аналіз ринку, редагування матеріалів, визначення характеру наповнення рубрик товарного каталогу, створення технічних специфікацій для державного онлайн-магазину Prozorro Market, його наповнення товарною номенклатурою з правильною атрибутикою, тощо. Дедлайн – 15 грудня 2019 року.

Фінансовий менеджер Глобального Фонду
«Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» шукає фінансового менеджера Глобального Фонду.
Обов'язки: забезпечення відповідного рівня ведення обліку всіх грантових операцій, оперативний фінансовий контроль реалізації проекту, первинні облікові записи, підтримка відносин з Державним казначейством, нагляд за дотриманням процедур, співпраця з зовнішніми аудиторами, надання персоналу ЦГЗ консультацій, участь у програмних заходах, тощо. Дедлайн – 15 грудня 2019 року.
 
Керівник/ця відділу енергетики
Неприбуткова громадська організація шукає координатор/ку кампанії зі зменшення негативного впливу енергетики на клімат та довкілля.
Обов’язки: координація роботи відділу, дослідження та аналіз ситуації, моніторинг державної політики, розвиток стосунків з державними структурами, співпраця з громадським організаціями, підготовка публікацій, організація та модерація форумів та круглих столів, звіти англійською мовою. Дедлайн – 15 грудня 2019 року.
 
Ментор з комунікацій (Маріуполь)
Українська академія лідерства шукає наставника для студентів 16-18 років.
Обов'язки: наставництво, індивідуальні бесіди, формування разом зі студентами та моніторинг планів особистісного розвитку, комунікаційний плану осередку, відслідковування його досягнення, коригування дій або плану, соціальні мережі, комунікація із викладачами тощо.
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.