bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітні тренери/ки для Міжнародного літнього табору зі сталого розвитку для старшокласників
24.06.2019

Організація «Вчителі за демократію та партнерство» у пошуку освітніх тренерів/ок для Міжнародного літнього табору зі сталого розвитку в Івано-Франківській області 11-16 серпня для старшокласників з України, Польщі та Молдови. Дедлайн - 14 червня 2019 року.

Організація “Вчителі за демократію та партнерство” в межах освітнього проекту “Make Your Future Self” (Збудуй своє майбутнє) оголошує конкурс з надання тренерських послуг під час Міжнародного літнього табору зі сталого розвитку в Івано-Франківській області 11-16 серпня для старшокласників з України, Польщі та Молдови. Всього планується залучити 4 тренери/ки.

Міжнародний літній табір включатиме: дводенну Open Space конференція, дводенну Майстерню майбутнього (“Future Workshop“) та одноденну “зелену” екскурсію (Green Trip). Участь у заході братимуть 50 учнів. Проект “Make Your Future Self” реалізується спільно з німецькою організацією ChildFund Deutschland та за фінансової підтримки німецького фонду довкілля Deutsche Bundesstiftung Umwelt DBU.

Мета табору: сформувати освітні компетенції учнів в інтересах сталого розвитку.

В рамках Open Space конференції учасники вивчать теми, що охоплюють концепцію сталого розвитку: біологічне різноманіття та стале сільське господарство, зміна клімату, сталий/екодружний стиль життя, раціональне використання ресурсів, перехід на відновлювані джерела енергії тощо.

Майстерня майбутнього дасть учасникам змогу розібратися з різними аспектами сталого розвитку та знайти позитивне бачення спільного майбутнього.

Кінцева дата подачі тендерних пропозицій: 26 червня 2019 року.

Види послуг: проведення в групі 4-х тренерів дводенної Open Space конференції та дводенної Майстерні майбутнього (“Future Workshop“)

Термін (період) виконання: 5 днів.

Дати проведення заходу: 11-16 серпня 2019 року.

Місце проведення заходу: буде повідомлене пізніше. 

ВИМОГИ ДО ТРЕНЕРА/КИ:

 

1. Досвід проведення освітніх тренінгів для молоді/старшокласників.
2. Компетентність у сфері сталого розвитку (знання та практичний досвід/експертиза в певній галузі сталого розвитку).
3. Наявність проекту програми в контексті заявлених форматів заходу (2-денна Open Space конференція, 2-денна Майстерня майбутнього (“Future Workshop“). Кінцева програма буде розроблена командою відібраних чотирьох тренерів.
4. Уміння працювати у тренерській команді, адаптуватися під вимоги проекту та аудиторії. Програма буде виконуватися командою відібраних чотирьох тренерів
5. Підтверджене знання англійської мови на рівні не нижче Intermediate (B2).  Мова табору – англійська.
6. Знання реалій шкільної освіти й досвід викладання у старшій школі вітатимуться.

Перелік необхідних документів: резюме, орієнтовна програма, комерційна пропозиція та рекомендація (за бажанням). Зазначений перелік документів і запитання просимо надіслати до 25 червня включно на адресу [email protected] (у темі листа – Тендер тренерів).

Організація «Вчителі за демократію та партнерство» за 15 років діяльності реалізувала понад 40 всеукраїнських й міжнародних освітніх проектів за напрямами: освіта для сталого розвитку, громадянська і правова освіта, розвиток критичного мислення, учнівське соціальне проектування та інші. А також публікує і розповсюджує відповідну літературу. Організація працює з адміністраторами шкіл, вчителями, учнями. Серед партнерів “Вчителі за демократію” з 2002 року: Street Law, Фонд «Інститут відкритого суспільства», Відділ преси освіти і культури посольства США, Міжнародний фонд «Відродження», Світовий банк, Freedom House, Посольство США, Посольство Нідерландів (програма МАТРА), Рада Європи, Шведський інститут, USAID.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.