bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Адміністратор Офісу розвитку малого та середнього підприємництва
13.08.2018

Адміністратор Офісу відповідатиме за координацію щоденного функціонування Офісу та підпорядковуватиметься Директору Офісу.

Адміністратор Офісу відповідатиме за координацію щоденного функціонування Офісу та підпорядковуватиметься Директору Офісу. До обов’язків Адміністратора входить зовнішня та внутрішня комунікація, документообіг, планування та організація зустрічей, подій та поїздок, надання адміністративної та логістичної підтримки структурним підрозділам Офісу та забезпечення офісу необхідним обладнанням та матеріалами, включаючи виставлення рахунків та відстеження виконання бюджету. Він/вона також підтримуватиме повсякденне спілкування з Міністерством економічного розвитку та торгівлі, донорами та іншими установами та представниками державного, приватного та неурядового секторів.

Технічне завдання: в додатку (англ.)

Як подати заявку?

Заявка вважатиметься дійсною, якщо її було направлено до зазначеної кінцевої дати та вона містить всі необхідні документи.

Кожна заявка має складатися з наступних документів (англійською мовою):
- супровідний лист, в якому пояснюється мотивація заявника та вказується, яким може бути особистий внесок заявника до команди SMEDO;
- резюме (CV), бажано не більше трьох сторінок, подані в європейському форматі https://europass.cedefop.europa.eu/en/documents/curriculum-vitae/templates-instructions.

Зацікавленим особам пропонується надсилати свої заявки англійською мовою в електронному вигляді до 18:00 (по Києву), 24 серпня 2018 року (дата отримання), на наступну адресу електронної пошти: [email protected], зазначивши в заголовку назву позиції, на яку вони претендують.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.