bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЄВС волонтер на проект у м. Кретінга (Литва)
11.08.2018

Центр розвитку Пангея Ультіма шукає волонтера на проект ЄВС.

Назва проекту: „With open eyes I see the word“

Період проекту: 01/09/18 – 31/08/19

Місце проведення:  Денний центр у місті Кретінга, Литва. Кретінга – одне з найстаріших прибережних міст Західної Литви. Він розташований недалеко від Балтійського моря (11 км до моря) та портового міста Клайпеда (23 км), біля кордону Латвійської Республіки. Кретінга – невелике місто з багатою історією.

Опис діяльності волонтера на проекті:

  • Волонтер братиме активну участь у повсякденній діяльності центру, організованих заходах, волонтер буде помічниками молоді з обмеженими можливостями та спеціалістів з соціальної роботи. Щоденні заняття будуть складається з допомоги у арт-групах (кераміка, мистецтво, шиття, кулінарія, ведення господарства, спорт, фізіотерапія, театр, альтернативні танці, ігри та інші заходи).
  • Волонтер допоможе організувати такі важливі події як,  День Толерантності, Міжнародний день пам’яті людей з інвалідністю, Різдво, День Святого Валентина, святкування дня дружби, міських ярмарків та урочистостей або програм, які будуть підготовлені для молоді з обмеженими можливостями в інших містах Литви, в інших соціальних інститутах.
  • Волонтер буде відповідальний за підготовку та донесення інформації про свою культуру на різних заходах та неформальних зустрічах зі школами міста.
  • Волонтер також матиме можливість поділитися своїми власними ідеями, і за підтримки Центру їх реалізувати.
  • Волонтер отримає можливість провести вільний час з місцевими неформальними молодіжними групами, вивчаючи таким чином, якою є країна Литва, литовці, литовські традиції і культура, способи спілкування.

 Надсилайте свої резюме та мотиваційний лист з відповіддю на питання чому ви найкращий кандидат на даний проект англійською мовою на адресу:  [email protected] з темою “Проект Кретінга”. Заявки, які надійдуть раніше терміну, розглядатимуться першочергово. Кандидатам із Вінниці та вінницького регіону (включаючи ВПО у Вінниці) буде надаватись перевага. 

ERASMUS + покриває всі витрати: проживання, стипендію, транспортні витрати та страхівку на весь період проекту, візову підтримку та спеціалізовані тренінги, навчання литовській мові.

Детальна інформація за посиланням https://pangeya-ultima.blogspot.com/2018/08/evs.html 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.