bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія національного консультанта / національного координатора проекту
27.07.2018

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» шукає національного консультанта / національного координатора проекту. Дедлайн - 07 серпня 2018 р.

Більше вакансій у розділі Вакансії.

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ ПЕРСОНАЛУ ПРОЕКТУ «Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні»

Проект реалізується за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ІМПЛЕМЕНТАЦІЙНОГО ПАРТНЕРА:

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійна організація, заснована міжнародною організацією «Право на здоров’я» (HealthRightInternational) з метою розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив, які полягають у наданні життєво важливої допомоги незахищеним жінкам, дітям та молоді. В Україні організації працюють з 2005 року. З 2011 року УФГЗ та «Право на здоров’я» запроваджують в Україні проекти, спрямовані на профілактику ґендерно зумовленого та домашнього насильства; сприяння розвитку місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо покращення спектру, доступу та якості соціальних послуг і послуг реабілітації для потерпілих від насильства жінок та чоловіків, які вчинили насильство.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОЕКТ:

Проект «Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні» спрямований на посилення національної системи попередження та реагування на ґендерно зумовлене насильство на загальнодержавному та регіональному рівнях для забезпечення умов, в яких більшість потерпілих від ґендерно зумовленого насильства зверталися б по допомогу та мали доступ до якісних послуг з особливою увагою на потерпілих, сприяючи поширенню ідеї «нульової» терпимості до насильства в суспільстві.

ЦІЛЬ ПРОЕКТУ:

Проект та його імплементація спрямовані на досягнення трьох взаємопов’язаних цілей:

  • Подальший розвиток соціального та інституційного середовища, що сприятиме досягненню «нульової» терпимості до насильства та викорінення насильства по відношенню до жінок в Україні;
  • Забезпечення умов для того, щоб більшість потерпілих від ґендерно зумовленого насильства мали доступ до якісних послуг, орієнтованих на потерпілих;
  • Сприяння розбудові сильної державної участі (з боку Уряду України) в існуючому механізмі та програмах реагування на ґендерно зумовлене насильство для забезпечення сталості послуг.

ГЕОГРАФІЯ ПРОЕКТУ: Вінницька, Дніпропетровська, Запорізька, Київська, Львівська, Одеська, Харківська, Херсонська, Миколаївська та на підконтрольних Україні територіях Донецької та Луганської областей.

Технічне завдання національного консультанта / національного координатора ПРОЕКТУ

Посада: Національний консультант/національний координатор проекту.

Термін роботи: липень – грудень 2018 р., з можливим продовженням в 2019 р.

Донор: Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні.

Зайнятість: повна.

Основні цілі: національна координація реалізації проекту на національному рівні та в 11 регіонах України відповідно до вимог та стандартів УФГЗ та ФН ООН в Україні, цілей проекту.

Основні функції:

  • Координація реалізації проекту відповідно до затвердженого донором імплементаційного плану та бюджету проекту.
  • Координація, організація та проведення робочих зустрічей з представниками відповідних ЦОВВ, місцевої влади, партнерських організацій, ФН ООН та усіма учасниками програми  з метою представлення проекту та його реалізації.  
  • Моніторинг реалізації проекту, забезпечення компліментарності усіх складових проекту: мобільні бригади, притулки, інституалізація, законодавчі ініціативи, тренінги та підвищення спроможності надавачів послуг, тощо.
  • Підготовка робочого плану реалізації проекту, координація підготовки плану з експертами та залученими на напрямки фахівцями.
  • Здійснення фінансового контролю виконання проекту.
  • Координація роботи консультанта з координації роботи мобільних бригад та консультанта з роботи притулків з питань забезпечення, створення та функціонування мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, притулків для потерпілих від насильства, організації проведення заходів в рамках реалізації проекту.
  • Координація діяльності, пов’язаної з передачею відпрацьованих моделей на фінансування з місцевого бюджету після закінчення проекту, а саме питань інституалізації мобільних бригад соціально-психологічної допомоги та притулків для жінок, потерпілих від насильства.
  • Здійснення моніторингу, збору та аналізу даних, регулярна звітність, включаючи, квартальні та річні звіти, звіти на вимогу, із реалізації проекту перед виконавчим директором, Фондом народонаселення ООН та Міністерством соціальної політики.
  • Здійснення моніторингових візитів в місця локації мобільних бригад соціально-психологічної допомоги та притулків з метою забезпечення ефективної реалізації проекту, підготовка звітів та рекомендацій для донорів, партнерів та керівництва УФГЗ на основі проведених візитів.
  • Координація та підготовка відповідних нормативно-правових та звітних актів в рамках реалізації проекту.
  • Участь в пошуку додаткового фінансування для проекту, допомога в розробці та написанні заявок спільно з УФГЗ та Фондом народонаселення ООН; участь в робочих зустрічах з метою розробки нових напрямків роботи в рамках програми.
  • Представлення проекту та інтересів організації на регіональному та національному рівні, в партнерських організаціях, місцевих державних установах і ГО на міському та регіональному рівнях.

Інші функції:

  • Координація та написання оголошень щодо заходів реалізації проекту та підготовка інформації для тендерів в рамках реалізації проекту.
  • Листування з ФН ООН, Міністерством соціальної політики України, обласними адміністраціями, державними установами, партнерами проекту з метою погодження заходів та активностей проекту.
  • Участь у робочих зустрічах, сабкластерах, круглих столах, конференціях, тренінгах з питань реалізації проекту, з метою представлення його реалізації та адвокатування.

Звітування:

  • Підготовка/ревізія імплементаційних планів реалізації проекту до 30 числа останнього квартального місця (щоквартально).
  • Підготовка щомісячних звітів щодо реалізації проекту для УФГЗ та засновника УФГЗ (до 10 числа наступного місяця за звітний період) та фонду народонаселення ООН, Мінсоцполітики.
  • Підготовка до 30 числа останнього квартального місця квартального звіту щодо реалізації проекту за формою фонду народонаселення ООН, в тому числі використаних коштів, наданих субгрантів, діяльності притулків, проведених заходів, результатів проведених супервізій та тренінгів, моніторингових візитів тощо.
  • Підготовка щомісячних звітів та рекомендацій щодо результатів здійснених моніторингових візитів (до 25 числа поточного місяця за звітний період).
  • Розробка та надання пропозицій керівництву УФГЗ, Фонду народонаселення ООН, Мінсоцполітики (до 10 числа кожного місяця) щодо покращення реалізації складових проекту: мобільні бригади, притулки, законодавство, інституалізація в частині досягнення коротко та довгострокових цілей проекту.

Резюме та супровідний лист англійською (!) мовою надсилайте, будь ласка, до 07 серпня 2018 року на електронну адресу: [email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.