bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтерський табір Будуємо Україну Разом в Лебедині
26.07.2018

З 12 по 26 серпня у м. Лебедин проходитиме всеукраїнський волонтерський табір БУР, де ти зможеш допомогти потребуючим сім'ям відновити їхні домівки, а також долучитися до створення інклюзивної кімнати в місцевій школі для нечуючих дітей.

Вже 12 серпня починається волонтерський табір у м. Лебедин, де ти можеш допомогти потребуючим сім’ям відновити їхні домівки!

Лебедин – місто на Сумщині, що розташоване на обидвох берегах річки Вільшанка. Тут любили проводити час Григорій Сковорода та Тарас Шевченко. А вже за два тижні в Лебедині розпочнеться табір Будуємо Україну Разом, в якому візьмуть участь українські та італійські волонтери.

Окрім допомоги сім’ям, ми також будемо облаштовувати інклюзивну кімнату в місцевій школі для дітей з вадами слуху. У старому занедбаному спортзалі директор школи вже давно мріє створити місце, в якому могли б комфортно займатися його учні, а також мешканці міста, що мають ДЦП. Лебедин – невеличке місто, тому людям з ДЦП, що живуть там, доводиться їздити на реабілітацію в Суми – за 50 км від дому. Створення такого інклюзивного простору – це потреба міста. Проте на це ніколи не вистачало сил та ресурсів. Саме тому ми вирішили допомогти місцевій громаді та долучитися до перетворення старого шкільного спортзалу в кімнату для реабілітації. Але для цього нам треба твоя допомога.

Для того, щоб Україна стала прогресивною, сучасною країною, нам необхідно дбати про залучення в соціальне життя всіх груп населення. Починати треба з малого – з локальних громад. Долучайся до нас та допоможи зробити Лебедин більш інклюзивним місцем, де всі почуватимуть себе як вдома. Доєднуйся до волонтерського табору «Будуємо Україну Разом»! Бо хто ж, як не ти?

Зареєструватися на табір можна за посиланням: http://bit.ly/2oUlwIW 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.