bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціолог для розробки методології оцінки Програми
04.07.2018

Представництво Датської ради у справах біженців в Україні шукає спеціаліста соціолога для надання консультаційних послуг з розробки методології оцінки Програми психосоціальної підтримки учасників освітнього процесу установ професійно-технічної освіти. Дедлайн - 25 липня 2018 р.

Більше вакансій у розділі Вакансії.

Про організацію

Данська Рада з Біженцям (ДРБ) є міжнародною гуманітарною неурядовою неприбутковою організацією, що здійснює свою діяльність в 35 країнах. Мандатом ДСБ є здійснення програм захисту, надання допомоги і сприяння довгостроковим рішенням проблем біженців і внутрішньо переміщених осіб, а також і інших груп населення, які постраждали в результаті конфліктів або стихійних лих.

ДРБ працює в Україні з червня 2007 року. У січні 2013 року була завершена програма по захисту біженців та осіб, які шукають притулку, та по зміцненню потенціалу уряду та громадянського суспільства. У 2014 році ДРБ повернувся в Україну з метою надання негайної підтримки внутрішньо переміщеним особам і постраждалому населенню на сході країни. Головний офіс ДPБ в Україні знаходиться в Києві, програмні відділення - в, Маріуполі, Бердянську, Слов’янську, Сєвєродонецьку.

В даний час ДРБ здійснює проекти в Україні спрямовані на забезпечення захисту і відновлення власних ресурсів населення, яке постраждало в результаті конфлікту в південно-східних областях України.

Технічне завдання

Спеціаліст-соціолог буде співпрацювати з командою Програми соціально-правового захисту під керівництвом менеджера програми соціально-правового захисту. Спеціаліст-соціолог розробить методологію моніторингу та оцінки ефективності Програми психосоціальної підтримки учасників освітнього процесу установ професійно-технічної освіти, яка складається з тренінгових модулів для підлітків з акцентом на розвиток життєвих навичок, заходів в молодіжних центрах і соціальних проектів з активною участю молоді.

Перелік робіт

• Розробка методології та інструментів для проведення оцінки Програми психосоціальної підтримки учасників освітнього процесу установ (професійно-технічного) освіти, яка включає в себе тренінги з психосоціальної підтримки для підлітків, спрямовані на розвиток життєвих навичок, заходи Молодіжних Центрів; і реалізацію молодіжних проектів.

• Розробка плану та методики роботи з проведення моніторингу та оцінки.

• Супровід і надання рекомендацій по використанню методології з моніторингу та оцінки для команди соціально-правового захисту (дистанційна підтримка).

• Оптимізація процесу збору даних і підвищення ефективності використання отриманої інформації для оцінки впливу програми.

• Супровід команди соціально-правового захисту в підготовці аналітичного звіту (дистанційна підтримка).

Основні кваліфікаційні вимоги:

• Вища освіта: соціолог;

• Публікації та розробки в сфері соціології;

• Досвід в розробці методології моніторингу та оцінки психосоціальних програм;

• Професійні знання та досвід роботи в області моніторингу та оцінки;

• Бажано знання міжнародних стандартів та кращої практики в області моніторингу та оцінки програм психосоціальної підтримки;

• Аналітичні навички;

• Навички обробки великого обсягу інформації;

• Бажано знання англійської мови.

Термін виконання робіт:

-          1 серпня - 31 серпня 2018 року (31 день)  - розробка методології ;

-          31 серпня  -31 березня 2019 року - подальший дистанційний супровід  у проведенні оцінки програми

Оплата за домовленістю за умови своєчасного виконання контрактних зобов’язань і дотримання затвердженого графіку надання послуг.

Подача заявки

 Будь ласка надійшліть Ваше резюме і мотиваційний лист з указанням бажаної оплати праці на адресу [email protected]

Термін прийому пропозицій: до 25 липня 2018 року. ДРБ залишає за собою право вибрати відповідну кандидатуру до закінчення терміну прийому пропозицій.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.