bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з проведення оцінки якості УФ-ламп
29.06.2018

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на посаду консультанта з проведення оцінки якості УФ-ламп. Дедлайн - 4 липня 2018 р.

Більше вакансій у розділі Вакансії.

Назва позиції:Консультант з проведення оцінки якості УФ-ламп

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  1. Визначення рівня інтенсивності ультрафіолетового випромінювання УФ–ламп.
  2. Проведення оцінки УФ-ламп щодо відповідності технічним вимогам виробника (за параметром інтенсивності випромінювання).
  3. Надання рекомендацій щодо можливості використання даних УФ-ламп в присутності людей в закладах охорони здоров’я, що надають допомогу хворим на туберкульоз.

 Вимоги до професійної компетентності:

  • Середня або вища освіта;
  • Пройдена спеціальна підготовка по роботі з УФ-радіометром  (тренінги, семінари тощо);
  • Практичний досвід роботи з ультрафіолетовим радіометром.

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «89-2018 Консультант з проведення оцінки якості УФ-ламп».

Термін подання документів – до 04липня 2018 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Деравна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»  залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.