bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка актуальних вакансій у громадському секторі
15.06.2018

ГУРТ підготував добірку нових можливостей для вашого професійного зростання у різних секторах громадянського суспільства. Управління, комунікації, фандрайзинг, волонтерські проекти та стажування зібрані у добірці актуальних вакансій.

 
Обов’язки: створення унікального текстового, фото- і відеоконтенту для сторінок ОПОРИ у соціальних мережах Facebook, Twitter, Instagram та Telegram; рерайтинг публікацій ОПОРИ під соціальні мережі; комунікація з аудиторією, відповідь на коментарі. Дедлайн - 18 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: Огляд міжнародної практики оцінки ефективності антикорупційної політики та рекомендацій щодо українського контексту з урахуванням уроків, отриманих від оцінки ефективності державної програми на 2015-2017 роки. Звіт із рекомендаціями - від 10 до 15 сторінок. Дедлайн - 18 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: контроль за впровадженням, проектуванням, якістю та синергією діяльності та результатів IFES Ukraine. Наставництво та керівництво командою IFES Ukraine з акцентом на професійний розвиток. Дедлайн - 19 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: розробка матеріалів та проведення серії тренінгів з менеджменту НУО для керівників регіональних сервісних організацій та керівників напрямків. Дедлайн - 19 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: оперативна підтримка, зворотній зв’язок з мобільними бригадами соціально-психологічної допомоги. Підготовка угоди для надавачів соціально-психологічних послуг мобільних бригад. Перевірка, прийом, сортування, подання до підпису, розсилка, у разі надходження змін створення нових угод, внесення відповідних даних. Дедлайн - 19 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: загальна координація роботи 15 мобільних бригад соціально-психологічної допомоги в Донецькій та Луганській областях, відповідно до методики УФГЗ, планування та забезпечення включення цільової групи діти, планування та забезпечення проведення тренінгів та навчань для мобільних бригад та інших надавачів послуг в регіонах проекту. Дедлайн - 19 червня 2018 року. 
 
 
Обов’язки: організація та проведення робочих зустрічей з представниками місцевої влади та партнерських організацій з метою забезпечення роботи мобільних бригад, а також можливості інституалізації мобільних бригад соціально-психологічної допомоги та їх фінансування з місцевого бюджету: обласного чи громад. Моніторинг місцевих організацій та вивчення їх спроможності щодо реалізації проекту в частині створення та забезпечення діяльності мобільних бригад соціально-психологічної допомоги. Дедлайн - 19 червня 2018 року. 
 
 
Обов’язки: адміністрування он-лайн програми KoBo Toolbox щодо внесення анкет по випадках ґендерно зумовленого, в т.ч. домашнього насильства. Перегляд та включення в програму KoBo Toolbox додаткових індикаторів та фільтрів, що стосуються дітей відповідно до діючого законодавства, а також автоматичного визначення місць надання послуг. Моніторинг, аналіз надходжень в он-лайн програму KoBo Toolbox вхідних форм 15 мобільних бригад. Дедлайн - 19 червня 2018 року. 
 
 
Обов’язки: оновлення Інструкції з бактеріологічної діагностики туберкульозної інфекції. Дедлайн - 19 червня 2018 року. 
 
 
Обов’язки: проведення стажування з лабораторної діагностики туберкульозу для лабораторних фахівців цивільного та пенітенціарного секторів. Дедлайн - 19 червня 2018 року. 
 
 
Обов’язки: координація і супровід розробки та впровадження Медичної інформаційної системи «ВІЛ-інфекція в Україні». Підготовка та проведення робочих зустрічей/тренінгів/семінарів за участі регіональних та національних стейкхолдерів, представників донора проекту, міжнародних експертів в рамках проекту. Аналіз стану роботи користувачів системи, які забезпечують діагностику ВІЛ та супровід лікування пацієнтів з ВІЛ. Дедлайн – 20 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: координація і супровід розробки, пілотування та впровадження Лабораторної інформаційної системи сумісної з Медичною інформаційною системою «ВІЛ-інфекція в Україні». Підготовка та проведення робочих зустрічей/тренінгів/семінарів за участі регіональних та національних стейкхолдерів, представників донора проекту, міжнародних експертів в рамках проекту. Аналіз поточної ситуації в лабораторіях, які забезпечують діагностику ВІЛ та супровід лікування пацієнтів з ВІЛ: типи обладнання, типи та кількість досліджень, персонал тощо. Дедлайн – 20 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: послуги бізнес-тренера за тематикою короткострокового навчання «Базові навички управління підрозділом у малому бізнесі». Дедлайн – 20 червня 2018 року. 
 
 
Обов’язки: послуги бізнес-тренера  за тематикою короткострокового навчання «Інтернет-маркетинг для продажів у малому бізнесі». Дедлайн – 20 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: участь у розробці планів імплементації проектів; організація поточної діяльності, серед іншого, контроль строків виконання проекту та окремих його складових частин/завдань; пошук потенційних джерел фінансування; участь у підготовці концепцій нових проектів. Дедлайн – 21 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: розроблення та втілення комунікаційної стратегії Фундації; організація медійних заходів; участь у публічних заходах Фундації та партнерів. Дедлайн – 21 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: підготовка інформаційного плану в межах проекту за заданою структурою; написання та розміщення мінімум 2 текстів в місяць для розділу сайту «Новини»; написання та розміщення інформації про перебіг проекту та мікропроектів на сторінці проекту в соціальній мережі facebook, а також висвітлення дотичних тем до проекту. Дедлайн – 21 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: проведення основного антикорупційного курсу для державної служби; огляд показників міста Дрогобича за ключовими аспектами. Дедлайн – 21 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: аналізувати запити щодо eHealth та надавати поради щодо безпеки та вдосконалення функцій системи. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: надання інформаційних консультацій з юридичних питань, пов’язаних із захворюванням на ВІЛ/СНІД та туберкульоз, особам, що звертаються на Загальнонаціональну Гарячу лінію з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІДу. Допомога клієнтам Гарячої лінії в складанні письмових документів. Ведення електронного та письмового обліку звернень до Гарячої Лінії та в мережі Інтернет відповідно до затвердженого кодифікатора. Написання тематичних статей на сайт. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: забезпечення комунікації та контактування з ключовими виконавцями та партнерами Проекту. Координація взаємодії з наявними міжнародними партнерами Центру. Пошук нових потенційних міжнародних партнерів Центру та налагодження співпраці з ними. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: адміністративний супровід організації та проведення навчальних та публічних заходів відповідно до плану ЦГЗ та Проекту; моніторинг потреби в проведенні навчання серед регіональних закладів охорони здоров’я; формування списків учасників заходів, відповідно до визначених критеріїв. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: організовувати роботу з ведення бухгалтерського обліку та забезпечує виконання завдань, покладених на бухгалтерську службу; у разі потреби особисто вести бухгалтерський облік окремих ділянок обліку; брати участь в проведенні інвентаризації матеріальних цінностей. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: участь у стратегічному плануванні кампаній та їх інформаційний супровід; розробка інформаційної стратегії організації та супроводу проектів; написання якісних та зрозумілих текстів: прес-релізи, статті, пости для соцмереж. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: зовнішня та внутрішня комунікація, документообіг, планування та організація  зустрічей, подій та поїздок, надання адміністративної та логістичної підтримки структурним підрозділам Офісу та забезпечення офісу необхідним обладнанням та матеріалами, включаючи виставлення рахунків та відстеження виконання бюджету. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: управління офісом та діяльність двох його підрозділів у тісній співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ), регіональними і місцевими органами влади, донорами та іншими зацікавленими сторонами, які беруть участь у підтримці МСП в Україні. Розробка та впровадження програм і проектів підтримки МСП, створення необхідної інфраструктури, інструментів моніторингу та заохочення МСП та підприємництва. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: управління діяльністю підрозділу та спілкування з підприємцями та МСП. Підготовка рамкових умов щодо створення та реалізації програм підтримки малого та середнього бізнесу в координації з Міністерством економічного розвитку та торгівлі, проектом FORBIZ та донорами. Поширення інформації серед малих та середніх підприємств, організація заходів щодо сприяння підприємництву та підготовка звітів про виконання програм. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: надання відповідної інформації для початку та розвитку бізнесу, координація та моніторинг реалізації програм для нових підприємств через регіональні / місцеві інституційні мережі в Україні. Збір усіх необхідних даних та створення звітів про фінансові інструменти, доступні для малих та середніх підприємств, а також поширення інформації серед малих та середніх підприємств та потенційних підприємців. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: налагодження та розширення співпраці з донорами та міжнародними установами з підтримки МСП. Створення та керування базою даних щодо програм підтримки МСП в Україні, що фінансуються донорами, надання інформації про відкриті тендери в усіх пов’язаних європейських, двосторонніх та багатосторонніх програмах та розробка пропозицій щодо донорського фінансування або доступу до європейських програм та інструментів, двосторонніх фондів та інших форм міжнародної підтримки МСП. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: рекламні акції, інформаційні кампанії та зв’язки Офісу з громадськістю в тісній координації з відповідними підрозділами Міністерства економічного розвитку та торгівлі та проекту FORBIZ. Надання адаптованої комерційної інформації для малих та середніх підприємств, підготовка інформаційних пакетів для нових компаній та конкретних груп підприємців, а також розробка та оновлення змісту веб-сайту. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: управління операційною діяльністю відділу та надання допомоги Міністерству економічного розвитку та торгівлі (МЕРТ) у координації політики МСП, а також моніторинг та оцінка впровадження Стратегії МСП та Плану заходів до неї. Співпраця з установами державного сектору щодо ідентифікації організацій з підтримки бізнесу/членських бізнес-організацій в приватному секторі, що мають відношення до надання консультаційних послуг та розвитку інфраструктури МСП. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: вдосконалення інституційної мережі підтримки МСП та розвиток регіональних, місцевих та галузевих стратегій підтримки МСП у тісній координації з місцевими та регіональними органами влади та під наглядом Міністерства економічного розвитку та торгівлі та проекту FORBIZ. Створення умов для ідентифікації організацій з підтримки бізнесу/членських бізнес-організацій в приватному секторі, що мають відношення до розвитку інституційної мережі МСП, аналіз їхніх потреб у навчанні та організація тренінгів для їх співробітників. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: розробка та вдосконалення консалтингових послуг для МСП та координація діяльності з місцевими та регіональними органами влади, організаціями підтримки бізнесу / членськими бізнес-організаціями (ОПБ/ЧБО) та іншими установами та під наглядом Міністерства економічного розвитку та торгівлі (МЕРТ) і FORBIZ. Організація тренінгів відповідно до потреб МСП, ОПБ, ЧБО та розробка механізму акредитації постачальників бізнес-послуг. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: допомога Міністерству економічного розвитку та торгівлі в координації політики МСП та у спілкуванні з приватним сектором. Участь у моніторингу виконання Стратегії МСП та Плану заходів, збір та аналіз відповідних статистичних даних, збір даних для проведення щорічного опитування МСП, підготовка звітів про розвиток МСП та координація з представниками ЄС та інших організацій впровадження міжнародних інструментів моніторингу політики щодо МСП. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: оцінка ефективності проекту «Програма з відновлення миру та діалогу серед внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу». Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: підготовка Операційного керівництва «Як розробляти та фінансувати регіональні плани комплексних заходів та програми з профілактики та лікування захворювань, які спричиняють найбільший негативний соціально-демографічний та економічний вплив». Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: розробка і забезпечення виконання плану організаційного розвитку, моніторинг його виконання; підготовка та координація виконання річного плану роботи Організації; координація виконання тижневих планів роботи Організації, участь у напрацюванні пропозицій для покращення ефективності роботи. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: аналіз стратегії УЖФ на 2018-2021 роки, існуючих планів, результатів оцінки організаційної спроможності Фонду і плану оргрозвитку; додаткові обговорення з персоналом і Правлінням Фонду (за потреби); аналіз існуючих процедур і політик Фонду. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: вибір тематики, оцінка її перспективності. Формування гіпотези розслідування та визначення формату матеріалу. Формування списку потенційних джерел інформації. Формування плану розслідування у якому вказані: етапи, дедлайни отримання інформації, джерела, методи отримання інформації та відповідальна особа. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: адміністративний та організаційний супровід розвитку регіональних систем громадського здоров’я; надання експертної, методичної та організаційно-технічної підтримки регіональним установам, що реалізують завдання та заходи з посилення системи громадського здоров’я; аналіз систем управління та розподілу повноважень у сфері громадського здоров’я та надання рекомендацій щодо їх удосконалення. Дедлайн - 22 червня 2018 року.
 
 
Обов'язки: пошук цікавих новин про політиків, політичні партії, формальні та неформальні депутатські об’єднання, написання статей; підготовка розслідувань з питань доброчесності народних депутатів; підготовка аналітичних матеріалів в рамках кампанії “Політична Пам’ять” щодо політичних траєкторій політиків і партій; виявлення кнопкодавів. Дедлайн - 22 червня 2018 року. 
 
 
Обов'язки: розробка, впровадження, підтримка та покращення систем збору та аналізу даних, забезпечуючи їх оптимізацію для контексту впровадження проектів та отримання якісних даних, які відповідають інтересам зовнішніх і внутрішніх зацікавлених сторін; підтримка та вдосконалення бази даних проекту «Профілактика ВІЛ, тестування та лікування молоді і жінок у конфлікті з законом в Україні». Дедлайн - 22 червня 2018 року. 
 
 
Києво-Могилянська бізнес школа шукає особистостей, які вірять в рушійну силу освіти, люблять та глибоко розуміють людей, мають широкий кругозір, прагнуть створювати та просувати освітні продукти. Дедлайн – 24 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: надання послуг усного/письмового перекладу та редагування на період 16 місяців на контрактній основі. Дедлайн – 25 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: підтримка менеджера з фінансів та операцій з адмініструванням, плануванням та логістикою зустрічей, проектів, тренінгів, координація заходів та підтримка загальної адміністративної програми діяльності SAFEMed Ukraine по всій Україні. Реалізація навчальних рішень, оцінка потреб, допомага в розробці навчальних матеріалів, координація навчальних програм та контроль результатів. Забезпечення мовної та крос-культурної підтримки експонентів програми SAFEMed та відвідування колег, субпідрядників та консультантів, коли це необхідно. Дедлайн – 25 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: забезпечення координації процесу здійснення процедур закупівель протягом року відповідно до затвердженого кошторису, фінансового плану, вибір процедури закупівлі у відповідності до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» та закупівельних процедур донорів. Підготовка річного Плану закупівель та змін до нього. Здійснення контролю за закупівлями товарів, робіт та послуг, в тому числі лікарських засобів та медичних виробів та їх супровід та комунікація на всіх етапах відповідно до плану закупівель. Дедлайн – 25 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: участь в організації роботи по зв’язкам з громадськістю та засобами масової інформації. Участь в організації заходів та компаній, популяризація роботи. Взаємодія з партнерами, представниками засобів масової інформації, підготовка інформаційних повідомлень, статей. Дедлайн – 25 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: підтримка та розвиток партнерств із діючими та потенційними учасниками проекту, залучення партнерів до активної участі в проекті; розробка концепцій інноваційних інформаційних та просвітницьких кампаній та продуктів, які базуватимуться на зібраній інформації про порушення прав людини в ході конфлікту; безпосередня участь у підготовці проектних продуктів, реалізації інформаційних та просвітницьких кампаній тощо. Дедлайн – 26 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: консультації та ознайомлення з діяльністю організації до проведення стратегічної сесії; фасилітація та модерації процесу стратегічного планування команди; консультаційний та експертний супровід команди при подальшому  формуванні Стратегії організації. Дедлайн – 26 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: підтримка та розвиток партнерств із діючими та потенційними учасниками проекту, залучення партнерів до активної участі в проекті; розробка концепцій інноваційних інформаційних та просвітницьких кампаній та продуктів, які базуватимуться на зібраній інформації про порушення прав людини в ході конфлікту; безпосередня участь у підготовці проектних продуктів, реалізації інформаційних та просвітницьких кампаній тощо. Дедлайн – 26 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: планування, координація та супровід розвитку діяльності референс-лабораторій Центру; координація оптимізації лабораторної мережі системи громадського здоров`я України; впровадження системи управління якістю в лабораторіях Центру. Дедлайн – 26 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: надання послуг друку та дизайну на період 16 місяців на контрактній основі. Дедлайн – 29 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: висвітлення всіх публічних заходів та іншої діяльності, що проводиться представництвом IFES в Україні на обов’язковий період 16 місяців впродовж 2018-2019 років. Дедлайн - 29 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: Експерт аналізує існуючі національні та місцеві досвіди лобіювання інноваційних програм та захист інтересів вимушених переселенців та місцевого населення, яке постраждало від конфлікту на Сході України. Розробляє методологію адвокації / лобіювання інтересів зазначених бенефіціарів проекту. Розробляє навчальний посібник, проводить тренінги з адвокації / лобіювання місцевого персоналу проекту. Дедлайн - 29 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: введення інформації в базу (заповнення електронних форм); збір інформації про порушення прав людини в ході військового конфлікту  в інтернет-джерелах, від свідків та постраждалих, моніторинг ЗМІ; систематизація зібраної інформації, підготовка оглядів на основі зібраної інформації та статистичних довідок. Дедлайн – 30 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: пошук інформації про осіб, які постраждали від грубих порушень прав людини в ході збройного конфлікту на сході України; налагодження контактів із постраждалими або їх родичами чи свідками порушень прав людини, документування порушень шляхом проведення інтерв’ю з такими особами; збір інформації про порушення прав людини в ході військового конфлікту  в інтернет-джерелах, моніторинг ЗМІ; первинна обробка зібраної інформації. Дедлайн – 30 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: робота з базами даних; написання статистичних та аналітичних звітів з проектної діяльності; підтримка і наповнення сайту, ведення сторінок організації у соціальних мережах; ведення внутрішньої та зовнішньої комунікації. Дедлайн – 30 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: підтримка роботи фінансового напрямку організації. Формування консолідованого бюджету організації. Формування та перевірка бюджетів окремих проектів. Дедлайн – 1 липня 2018 року.
 
 
ГО «Інтерньюз-Україна» шукає освіченого, досвідченого, креативного і організованого комунікаційного менеджера. Фахівець отримає гідні умови та винагороду. Дедлайн - 1 липня 2018 року.
 
 
Обов’язки: підтримка старшого радника IFES, який працює над виборчими, політичними та мережевими питаннями на вищому рівні. Надання дослідницької допомоги старшому раднику IFES. Збір даних для дослідження з онлайнових та літературних джерел. Дедлайн – 2 липня 2018 року.
 
 
Обов’язки: забезпечення безперебійної роботи офісу; допомога в управлінні поїздками та обліку в координації з Управлінням Програми; супровід керівника підрозділу та інших призначених членів команди під час засідань з метою запису чи надання допомоги під час презентацій. Дедлайн - 2 липня 2018 року. 
 
 
Обов’язки: розробка та впровадження антикорупційної політики в Міністерстві. Підготовка інструкцій з дотримання вимог до Міністерства та державних підприємств та агентств, що знаходяться під його контролем. Розробка шаблонів для ведення та аналізу даних та статистики, отриманих у результаті досліджень. Дедлайн - 6 липня 2018 року.
 
 
Обов’язки: юридичний супровід процесу транспортної реформи. Сприяння дерегуляції та лібералізації у транспортному секторі. Аналіз існуючих правових актів, проведення аналізу розбіжностей та підготовка звітів та резюме щодо будь-яких необхідних змін участі в консультаціях та зустрічах з урядом та парламентом України та внесення до неї доповідей пропонованих правових змін. Дедлайн - 6 липня 2018 року.
 
 
Обов'язки: проведення дослідження на тему «Торгівля дітьми в Україні: продаж дітей та сурогатне материнство». Дедлайн - 15 липня 2018 року.
 
 
Обов'язки: складення первинних бухгалтерських документів; допомога головному бухгалтеру у веденні обліку та звітності; участь у процесі закупок та розрахунків; ведення документообігу із контагентами по різним проектам Фонду, робота з договорами, підготовка актів звірки.  Дедлайн - 20 липня 2018 року.

Конгрес національних громад України оголошує тендер на посаду фандрейзера

Обов’язки: фандрейзинг проектів неформальної освіти для молоді з виховання міжнаціональної й міжрелігійної толерантності, активної громадянської позиції, демократичних цінностей. Дедлайн – 1 серпня 2018 року.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • www.gurt.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.