bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на послуги експерта з адвокації та лобіювання
12.06.2018

МБФ Карітас України оголошує конкурс на надання послуг експерта з адвокації та лобіювання інноваційних програм та захист інтересів вимушених переселенців та місцевого населення, яке постраждало від конфлікту на Сході України. Дедлайн - 29 червня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії 

Проект розробляє методологію з адвокації та лобіювання для розроблення проектів та програм, які забезпечать сталий розвиток місцевих громад, включаючи системи підтримки та послуги. Проект передбачає підготовку та надання експертної підтримки місцевим організаціям та групам активістів з кампанії адвокації та любіювання. Для виконання завдань планується залучити індивідуального консультанта з адвокації та любіювання.

Основні завдання. Експерт аналізує існуючі національні та місцеві (Київська, Запорізька та Запорізька області, Маріуполь, Краматорськ та Донецька область) досвіди лобіювання інноваційних програм та захист інтересів вимушених переселенців та місцевого населення,  яке постраждало від конфлікту на Сході України. Розробляє методологію адвокації / лобіювання інтересів зазначених бенефіціарів проекту. Розробляє навчальний посібник, проводить тренінги з адвокації / лобіювання місцевого персоналу проекту. Здійснює експертну підтримку за допомогою індивідуального наставництва / супервізій з місцевими лобістами та фасилітаторами в процесі розробки інноваційних програм та їх лобіювання на місцевому рівні.

Детальний опис проекту, вимог до експерта та умови співпраці наведені у окремому фаілі до цього запрошення. 

Кінцевий термін подання пропозицій - 29 червня 2018 року. 

Звертатися з запитаннями та надсилати пропозиції за контактами:

Мараховська Наталія

Адміністратор проекту

Моб. тел.: +380674665400

[email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.