bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Kонкурс на надання послуг професійного фотографа
12.06.2018

IFES оголошує конкурс на надання послуг професійного фотографа для висвітлення всіх публічних заходів та іншої діяльності, що проводиться представництвом IFES в Україні на обов’язковий період 16 місяців впродовж 2018-2019 років. Може бути укладено одну або дві рамкові угоди. Дедлайн - 29 червня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії 

IFES має наступні кваліфікаційні вимоги до фотографа:

  • Фотограф повинен(на) мати власне обладнання (надайте опис).
  • Здійснювати фотозйомку під час проведення круглих столів, тренінгів, конференцій, навчальних візитів та інших заходів IFES в Україні. Фотограф має офіційно підписати згоду на використання виготовлених ним фотографій і відмову від права на рекламу, якими буде наданий дозвіл IFES використовувати виготовлені фотографії для будь-яких цілей, включно, але не обмежуючись, для ілюстрацій, бюлетенів, виставок, конкурсів, відеопрезентацій, передруків, репродукції, публікації, в рекламних оголошеннях, а також будь-які рекламні або освітні матеріали на будь-якому носії (CD, DVS, USB тощо), в т.ч. інтернет-сайти або сторінки соціальних мереж.
  • Цифрові копії всіх нередагованих фотографій, зроблених під час заходів IFES Україна, мають бути передані IFES Україна протягом 24 годин після закінчення заходу.
  • Фотограф може надавати різні типи послуг, в тому числі: а) портретні фото ключових осіб в заходах, які проводяться за підтримки IFES Україна; б) динамічні фотографії з круглих столів, конференцій, навчальних поїздок та інших заходів IFES Україна; в) групові фото.
  • Потенційний кандидат повинен мати досвід професійного проведення зйомки та обробки фото.
  • Фотограф час від часу може надавати послуги у вихідні дні у Києві, а також інших містах України та за кордоном.

Зацікавленим кандидатам потрібно заповнити прикріплену форму та надіслати з темою листа «Пропозиція послуги фотографа» до 29 червня 2018 р., 18:00 на електронну адресу [email protected], з копією листа Катерині Маховій [email protected]. Всі можливі питання потрібно також надсилати на цю адресу. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.