bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренер у ГО «Міжнародний центр розвитку і лідерства»
11.06.2018

МЦРЛ шукає тренерів, які зможуть посилити спроможність спеціалістів сфери захисту прав дітей.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Міжнародна громадська організація «Міжнародний центр розвитку і лідерства» (далі МЦРЛ) була заснована в 2007 році з метою впровадження найкращих практик у сфері захисту прав дітей шляхом побудови системи навчання, заснованої на компетентністному підході.

На сьогодні з МЦРЛ співпрацюють 15 тренерів та тренерок у різних областях України: Київська обл., Кіровоградська обл., Дніпровська обл., Запорізька обл., Харківська та Херсонська обл., Донецька та Луганська обл.  

У Херсонській області МЦРЛ було підготовлено 20 тренерів, які проводять навчання для спеціалістів та прийомних батьків області.

Варто зазначити, що тренери МЦРЛ є практиками соціальної сфери з багаторічним досвідом роботи в державних та громадських організаціях. Зокрема, серед них є керівники Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, провідні фахівці Служб у справах сім’ї та дітей, керівники та фахівці громадських та благодійних організацій. 

За 2010-2015 роки навчання за програмами МЦРЛ пройшли: 4000 прийомних батьків, усиновителів та вихователів, 5500 фахівців сфери захисту прав дітей, волонтерів і служителів церков, 480 тренерів, 450 лідерів служінь, керівників і менеджерів громадських організацій та державних служб. За 2016 рік МЦРЛ провів 127 заходів, спрямованих на підвищення професійних компетентностей працівників соціальної сфери, їх керівників, прийомних батьків та тренерів. Всього за рік було проведено 217 тренінгових днів, навчання пройшло 2012 осіб.

За 2017 рік МЦРЛ проведено 113 навчальних заходів, під час яких навчання пройшло 2690 осіб.

Наразі МЦРЛ активно співпрацює з офісом Уповноваженого Президента України з прав дитини та профільними Міністерствами України задля забезпечення всіх дітей в Україні якісними соціальними послугами та професійною підтримкою.

Дізнатися більше деталей про навчання та критерії відбору кандидатів, а також заповнити анкету для участі у відборі можна за посиланням.

Контакти

  • ГО «Міжнародний центр розвитку і лідерства»
  • [email protected]
  • +38 (073) 051-76-16
  • http://ildc.org.ua/
  • пр. Валерія Лобановського 150 Б офіс №3 Київ

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.