bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Актуальні вакансії для представників громадського сектору
18.05.2018

Ресурсний центр ГУРТ пропонує до уваги активістів та фахівців громадського сектору добірку найцікавіших вакансій. Долучайтеся до команд громадських організацій та розвивайте третій сектор в Україні.

Інформаційний менеджер в Асоціацію УМДПЛ (Київ)

Обов’язки: наповнення сайту та Фейсбук-сторінки організації; комунікація з аудиторією організації в соціальних мережах; оновлення і впровадження комунікаційної стратегії організації та медіа-плану, контроль за їх виконанням. Дедлайн - 21 травня 2018 року. 

Фахівець з моніторингу та оцінки у БО «100 відсотків життя» (Київ)

Обов’язки: на постійній основі відповідає за своєчасне та якісне заповнення первинної документації персоналом проекту; несе відповідальність за щоквартальне зведення програмної звітності у відповідні документи: описову частину та таблицю індикаторів задля затвердження координатором проекту; контролює виконання індикаторів проекту. Дедлайн - 21 травня 2018 року. 

IFES шукає асистента-дослідника (Київ)

Обов’язки: збір даних для дослідження з онлайнових та літературних джерел; письмовий аналіз зібраних даних; проведення внутрішніх брифінгів щодо зібраних дослідницьких даних. Дедлайн - 21 травня 2018 року. 

Вакансія проектного асистента (Львів)

Обов’язки: допомога проектному менеджеру при імплементації проектів; організація роботи з членами та волонтерами організації; інформаційне наповнення соціальних мереж та формування розсилок. Дедлайн - 21 травня 2018 року. 

Директор з інновацій і розвитку

Обов’язки: контроль поточного стану реалізації програм і проектів організацією та суб-грантерами, звітування перед директором виконавчим та Координаційною радою із зазначених питань. Управління процесом документування інструментів, ресурсів, надання послуг на місцях та інших пов’язаних з цим практик. Аналіз існуючих та розробку нових релевантних програмних ініціатив згідно пріоритетів та стратегічних цілей Мережі. Дедлайн - 21 травня 2018 року. 

Керівник відділу інноваційних програм

Обов’язки: забезпечення загального менеджменту проектів, що входять до компетенції відділу: планування діяльності проекту, моніторинг впровадження та підготовка звітності. Розпорядження коштами проектів, відповідно до програмної діяльності. Підготовка щомісячної документації на запит донорів: планів роботи в рамках проектів, звітів за використання коштів та програмно-фінансових запитів. Дедлайн - 21 травня 2018 року.

Відбір адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

Координаційний центр з надання правової допомоги повідомляє про проведення з 2 травня 2018 року до 21 червня 2018 року конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги. Дедлайн - 22 травня 2018 року. 

Менеджер зі стратегічного планування (Львів)

Обов’язки: координувати та розвивати проекти стратегічного планування; заповнювати/створювати/напрацьовувати заявки на міжнародні проекти, писати аналітичні матеріали та постійно комунікувати із експерним середовищем.  Дедлайн - 22 травня 2018 року. 

Конкурсний відбір на посади регіональних менеджерів НСТУ

«Національна суспільна телерадіокомпанія України» оголошує повторний відбір на посади менеджерів філій Суспільного у чотирьох регіонах, де конкурс не відбувся раніше. Дедлайн - 23 травня 2018 року. 

Консультант з розвитку молоді

Обов’язки: Нагляд та керування партнерами-виконавцями у молодіжній діяльності, як частина щорічного робочого плану 2018 року. Своєчасне та ефективне ведення усіх видів діяльності, пов'язаних з молоддю, згідно з річним робочим планом 2018 року. Дедлайн - 25 травня 2018 року. 

ДІКСІ ГРУП потрібен постачальник послуг з бухгалтерського обліку

Обов’язки: ведення обліку розрахунків з постачальниками та іншими кредиторами по балансових рахунках 631; 632, 685. Формування господарських договорів/угод/контрактів на основі шаблонів. Діловодство первинної та супровідної документації. Дедлайн - 25 травня 2018 року. 

ІТ-спеціаліст в УГСПЛ

Обов’язки: встановлювати та налаштовувати обладнання і програмне забезпечення; усувати недоліки у роботі обладнання та програм; реагувати на проблеми, що виникають у використанні обладнання та програмного забезпечення. Дедлайн - 26 травня 2018 року. 

Набір фахівців до Команди підтримки реформ у МінРегіон

Команда підтримки реформи при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ оголошує набір фахівців. Дедлайн - 27 травня 2018 року.

Аналітик для Команди підтримки реформ при Мінприроди

Обов’язки: пошук, інтеграція та аналіз даних та інформації; розробка доказової політики; організаційна підтримка Команди підтримки реформ. Дедлайн - 27 травня 2018 року.

Провідний фахівець директорату з інновацій і розвитку у БО «Мережа»

Обов’язки: організація та координація всієї стратегічної інформації та діяльності з моніторингу і оцінки для проекту HealthLink. Розуміння та дотримання вимог до звітування PEPFAR та забезпечення, щоб всі партнери-виконавці розуміли та дотримувалися вимог PEPFAR. Забезпечення наявності впорядкованої системи для збирання та звітування якісних даних як на рівні громад, так і на рівні медичних сайтів. Дедлайн - 28 травня 2018 року. 

ДІКСІ ГРУП потрібен консультант із досвідом роботи у сфері мас-медіа

Обов’язки: систематизація та аналіз попередніх публікацій ЗМІ, у тому числі журналістських розслідувань, щодо структури та основних гравців ринків нафти, газу, вугілля, електроенергії - систематизовані результати аналізу, включені до тексту дослідження; оцінка ключових тенденцій щодо змін та розвитку на енергетичних ринках, зокрема власників та бенефіціарів великих компаній на енергетичних ринках, а також повʼязаних осіб, які здійснюють вплив на дані підприємства - систематизовані результати аналізу, включені до тексту дослідження. Дедлайн - 28 травня 2018 року. 

Юрист у відділ стратегічних справ УГСПЛ  

Обов’язки: координація збору доказів про порушення прав людини; підготовка процесуальних документів та представництво інтересів осіб у судах та органах влади; підготовка заяв до Європейського суду з прав людини та інших міжнародних органів. Дедлайн - 28 травня 2018 року.  

Менеджер з комунікацій (PR-менеджер) в Асоціацію міст України

Обов’язки: реалізація завдань комунікаційної складової Проекту; виконання функцій прес-секретаря; інформаційний та медіа супровід Проекту. Дедлайн - 29 травня 2018 року. 

ДІКСІ ГРУП оголошує конкурс на залучення консультанта із розробки та застосування методології

Обов’язки: консультування членів проектної команди з питань методологічних підходів, характеристик та формату аналітичного індексу з прозорості даних в енергетичному секторі України, а саме: аналіз та оцінка предмету Індексу прозорості, зокрема, визначення меж дослідження та обмежень сфери оцінювання - надання письмових рекомендацій; консультування у діяльності проектної команди з дослідження пов’язаних аналітичних продуктів на міжнародному рівні. Дедлайн - 29 травня 2018 року. 

Конкурси на зайняття посад державної служби в закордонних дипломатичних установах України

Міністерство закордонних справ України оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорій «В» у закордонних дипломатичних установах України. Дедлайн - 29 травня / 6 червня 2018 року.

Спеціаліст з моніторингу та оцінки (Київ)

Обов’язки: здійсненння аналізу виконання цілей та задач проектів. Моніторинг виконання стратегічного та адвокаційного планів організації, підготовка звітів. Здійснення аналітичної діяльності, підготовка довідок, звітів. Дедлайн - 30 травня 2018 року. 

Адміністратор для «Конвіктус» (Київ)

Обов’язки: ведення документообігу Організації, ведення ділової переписки; робота з вхідною та вихідною документацією. Участь у написанні проектних заявок Організацією. Підготовка звітів, листів, статтей та інших документів. Дедлайн - 30 травня 2018 року. 

Діксі ГРУП проводить конкурс на залучення консультанта з підготовки аналітичного продукту (індексу)

Обов’язки: асистування проектній команді із аналізом базової інформації для створення Індексу прозорості відповідно до розробленої методології - заповнення структурованих таблиць/форм, підготовлених при розробці методології; асистування проектній команді із підготовки обов’язкових розділів Індексу прозорості із переліком джерел його створення, використаної методології, висновків та рекомендацій. Дедлайн - 30 травня 2018 року. 

Асистент проектів для БО «100 відсотків життя (Київ)

Обов’язки: підготовка запитів/відповідей на офіційні запити. Підготовка інформаційних матеріалів про діяльність проектів/організації. Участь у написанні програмних звітів. Дедлайн - 31 травня 2018 року. 

Асистент методиста тренінгових програм

Обов’язки: підбір та опрацювання інформації для тренінгових програм. Здійснення письмових перекладів тренінгових матеріалів з англійської мови на українську/російську на високому рівні. Здійснення адаптації іноземних тренінгових матеріалів під час перекладу або після нього. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Бухгалтер до Секретаріату УАППО

Обов’язки: ведення бухгалтерського обліку та здійснення економічного аналізу фінансової та господарської діяльності відповідно до Національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку, а також інших нормативно-правових актів; знання програми 1С 8.2; складання на підставі даних бухгалтерського обліку звітності, а також іншої звітності у встановленому порядку, згідно українського податкового законодавства. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Консультант-юрист до Секретаріату УАППО

Обов’язки: забезпечення додержання вимог законодавства України в діяльності УАППО; ведення довідково-інформаційної роботи з питань законодавства і нормативних актів; розробка, складання та впровадження документів, що стосуються діяльності УАППО, надання правової оцінки проектам внутрішніх документів УАППО. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Менеджер з комунікацій та PR до Секретаріату УАППО

Обов’язки: формувати публічний профіль УАППО. Долучатись до планування комунікаційної стратегії УАППО та реалізовувати її. Надавати правлінню УАППО консультативну підтримку з питань роботи зі ЗМІ. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

Бухгалтер по роботі з первинною документацією

Обов’язки: ведення обліку первинної бухгалтерської документації та внутрішньої фінансової звітності. Підготовка договорів та актів виконаних робіт для контрагентів організації. Прийом та розподіл вхідної та вихідної кореспонденції, підготовка відправлень. Дедлайн - 31 травня 2018 року. 

Менеджер з PR та комунікацій

Обов’язки: робота з медіа, маркетинг, комунікації, адміністрування веб-сайту. Дедлайн - 31 травня 2018 року. 

Фахівець відділу інноваційних програм у БО «Мережа»

Обов’язки: здійснення програмного грантменеджменту організацій-субгрантерів; підготовка оголошень про конкурс проектів; розробка програмної документації для організацій-субгрантерів. Дедлайн - 31 травня 2018 року. 

ДІКСІ ГРУП шукає технічного асистента

Обов’язки: розпізнавання інформації з фото- і скан-копій документів та переведення (оцифрування) їх у формат машиночитний формат: для тексту - в doc(x), для табличних даних - в xls(x) або csv у формі відкритих даних; адаптація табличних даних у xls(x) до форми відкритих даних; вичитка адаптованих даних на предмет допущених механічних помилок. Дедлайн - 31 травня 2018 року.

«Громадське телебачення» шукає фандрайзера (Київ)

Обов’язки: пошук джерел фінансування діяльності Організації; участь у створенні проектних заявок: від обговорення ідей проектів до формування завдань та створення бюджетів і календарних планів реалізації проектів; остаточне формування грантових заявок та надсилання їх донорським організаціям. Дедлайн – 1 червня 2018 року.

БО «БТ «Мережа ЛЖВ» шукає психолога (Львів)

Обов’язки: проведення психологічної діагностики клієнтів. Проведення індивідуальних і групових консультацій. Участь у проведенні оцінки потреб та розробці індивідуальних планів ведення випадку клієнтів. Дедлайн – 1 червня 2018 року.

Менеджер із залучення грантових коштів/фандрейзер (Львів) 

Обов’язки: пошук джерел фінансування та написання заявок на фінансування; налагодження відносин з грантодавцями, встановлення нових контактів з партнерами; адміністрування грантів. Дедлайн – 3 червня 2018 року.

Бухгалтер у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов’язки: ведення первинної документації. Звірка з контрагентами. Аналіз витрат та оптимізація використання ресурсів. Виконання доручень головного бухгалтера. Дедлайн – 15 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: організація проектної діяльності та виконання завдань, пов’язаних із проектом; підготовка та проведення публічних заходів, зустрічей тощо; робота з кореспонденцією та комунікація з громадськими та державними установами, партнерами, виконавцями тощо. Дедлайн – 15 червня 2018 року.
 
 
Обов’язки: участь у розробці та впровадженні програм із соціального підприємництва. Розвиток програм соціального підприємництва, розробка нових курсів, формування викладацького складу, управління інформаційними потоками, планування та реалізація маркетингового плану програми. Комунікація з учасниками, викладачами, партнерами та іншими стейкхолдерами програми. Дедлайн – 15 червня 2018 року.

Конгрес національних громад України оголошує тендер на посаду фандрейзера

Обов’язки: фандрейзинг проектів неформальної освіти для молоді з виховання міжнаціональної й міжрелігійної толерантності, активної громадянської позиції, демократичних цінностей. Дедлайн – 1 серпня 2018 року.

Менеджер програм у «Центр Солідарності» (Київ)

Обов’язки: коордація з персоналом та партнерами для здійснення та моніторингу програм; забезпечити планування та логістику заходів, включаючи семінари, конференції та семінари; підтримувати моніторинг проекту та готувати періодичні письмові звіти та прес-релізи. 

Журналіст у Слідство.інфо

Обов’язки: пошук тем та первинний збір інформації з подальшим її аналізом; проведення інтерв’ю та зйомки відеоряду для документальних фільмів; підготовка текстових матеріалів для сайту.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • www.gurt.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.